Stopkranen

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

23 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

23 artikel(en)

per pagina

Stopkranen

Alle soorten kranen handig op één plek online: het BadkamerWarenhuis uw ideale kranen specialist. Ons ruime assortiment met honderden verschillende kranen biedt u de gelegenheid om de ideale kranen voor al uw sanitaire ruimtes makkelijk op één plek online te bestellen. Wij zorgen ervoor dat al uw kranen zorgvuldig bij u thuis worden bezorgd. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze installatieservice. Naast het installeren van kranen, renoveren wij complete badkamers, helpen wij u met de beste adviezen en bieden we u zorgvuldig opgestelde offertes. Maak dus gebruik van onze fantastische diensten en kijk voor de beste kranen snel in ons online assortiment.

Overige kranen

Op deze pagina staan een aantal prachtige draaiknoppen voor uw kranen. Deze knoppen zijn bedoeld voor al onze inbouw kranen. Op deze manier stelt u zelf de ideale kraan voor u samen. Bovendien bent u bij ons verzekerd van uitstekende kwaliteit. De draaiknoppen uit ons assortiment zijn namelijk allemaal van kwaliteitsmerken als:

  • Hotbath
  • Wiesbaden

Op ieder model uit deze collectie zit dan ook een fantastische garantie van maar liefst vijf jaar. Bestel een van deze kranen online en wij zorgen ervoor dat u deze zorgvuldig thuis krijgt geleverd. Naast het bieden van fantastische kranen en toebehoren hebben wij als sanitair specialist nog meer te bieden.

Het BadkamerWarenhuis: voor al uw sanitaire diensten

Uw kranen laten installeren? Een badkamer laten renoveren? Of wilt u misschien een adviesgesprek over uw nieuwe badkamer? Bij ons kan het allemaal. Meer weten hierover? Neem contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar op 030 – 8771727. Mailen kan naar info@badkamerwarenhuis.nl. Ook komt u met ons direct online in contact door gebruik te maken van de chatfunctie op onze site. En wilt u al onze artikelen nog eens in het echt bekijken voordat u deze bestelt of wilt u ons gewoon face-to-face spreken? Kom dan naar onze showrooms in Utrecht, Ede of Surhuisterveen. Naast al onze artikelen helpen wij u hier op maat. Voor de beste sanitaire artikelen met uitstekende service gaat u naar het BadkamerWarenhuis, uw sanitair specialist. Kijk ook even bij onze badkamermeubels en toiletten.