Kraan accessoires

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Kraan accessoires

Voor een paar handige kraan accessoires zit u goed op deze kranen pagina. De kraan accessoires in ons assortiment helpen u op verschillende manieren, bijvoorbeeld bij:

  • Het onderhoud of bij vervanging
    Wanneer u kraan accessoires nodig hebt om uw kraan te repareren of te vervangen, is de tijdelijke afsluitset van Wiesbaden een ideaal product om in huis te hebben. U sluit hiermee de waterleiding af en kunt daardoor de hoofdkraan gewoon weer aanzetten. Met deze kraan accessoires gaat het dagelijks leven gewoon door terwijl u de tijd neemt om uw klus goed uit te voeren.
  • Het afsluiten van de afvoer
    Met onze verschillende clickwastes van het kwaliteitsmerk Bruynzeel houdt u het water in de wastafel. Deze kraan accessoires zijn ontzettend handig wanneer u bijvoorbeeld even een overhemd op de handwas doet.
  • Het douchen
    Voor het verstellen van de handdouche komt een glijstanghouder goed van pas. Ook deze kraan accessoires vindt u bij het BadkamerWarenhuis. In ons assortiment bieden we namelijk een handig glijstuk van Bruynzaal aan. Hiermee stelt u de douche handmatig in op verschillende hoogtes.

Naast kraan accessoires hebben wij bij het BadkamerWarenhuis nog veel meer handige wastafel accessoires te bieden voor rondom de wastafel, zoals handige planchetten en tandenborstelhouders. Vragen over een van onze kraan accessoires of andere producten van ons? Laat het weten en we helpen u graag op weg.

Persoonlijk contact met onze deskundige medewerkers

Voor meer informatie over ons fantastisch sanitair belt u naar 030 – 8771727. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. Ook is het mogelijk om te chatten met onze medewerkers online. Bovendien stuurt u een mail naar info@badkamerwarenhuis.nl. Wilt u de kraan accessoires liever bekijken voordat u ze aanschaft? Of wilt u ons persoonlijk vragen stellen over kraan accessoires of andere diensten? Kom dan naar onze showroom in Utrecht, Ede of Surhuisterveen!