Inbouwkranen

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 128

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
U heeft gekozen voor:
Merk: Brauer

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 128

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Inbouwkraan

Een prachtige inbouwkraan online bestellen? Het BadkamerWarenhuis is uw favoriete online sanitair specialist. In onze webwinkel komt u de meest fantastische kranen tegen die u bij ons online kan bestellen en door ons kan laten bezorgen. Een inbouwkraan van het BadkamerWarenhuis staat garant voor kwaliteit en fantastisch design. Van ons krijgt u een uitstekend aanbod en geniet u een enorme keuzevrijheid. Om u door ons ruime aanbod te gidsen, hebben wij voor u tevens een handig selectiesysteem ontworpen waardoor u uw ideale inbouwkraan zo hebt gevonden. Hierbinnen kiest u een inbouwkraan op onderwerpen als:

 • Productgroep
 • Thermostatisch
 • Vorm
 • Merk
 • Kleur
 • Serie
 • Prijs
 • Levertijd

En natuurlijk kunt u ook een combinatieselectie maken tussen deze groepen.

Wat is een inbouwkraan?

Kranen kunnen ingedeeld worden in twee verschillende groepen. Een opbouwkraan of een inbouwkraan. Bij die eerste geldt dat de kraan aan de buitenzijde van de wand wordt gemonteerd. De kraan zelf (daar waar het water wordt doorgelaten en/of vermengd) zit bij een opbouwkraan aan de buitenzijde. Bij een inbouwkraan echter wordt de kraan aan de achterzijde van de muur geplaatst. De knoppen en de loop van de inbouwkraan zitten aan de buitenkant. Een groot voordeel van een inbouwkraan is dat het eenvoudiger is om deze schoon te houden/maken. Wel is er enige handigheid voor nodig om de inbouwkraan te installeren. Maar dat hoeft u niet zelf te doen: het BadkamerWarenhuis helpt u bij het installeren van uw inbouwkraan!

Diensten van het BadkamerWarenhuis

Wij bieden niet alleen inbouwkranen, maar ook wastafelkranen en badkranen. Naast het bieden van de beste sanitaire artikelen, staat wij ook klaar met onze fantastische installatieservice. Wij verkopen niet alleen, maar renoveren ook complete badkamers en helpen u met ingewikkelde installaties. Meer weten hierover, neem dan contact met ons op. Bel 030 – 8771727, mail info@badkamerwarenhuis.nl, chat met onze medewerkers online of bezoek een van de showrooms in Utrecht, Ede of Surhuisterveen.