Complete sets

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

12 artikel(en)

per pagina

Complete sets

Bij badkamerwarenhuis willen wij graag dat alles goed in een keer verloopt. Zo bieden wij complete sets aan die van A tot Z alles doen. Zo komt u niets te kort wanneer u bij ons een complete set koopt. Zo bieden wij bij Badkamerwarenhuis verschillende merken aan van hotbath tot aan pure design. Daarnaast proberen wij ook onze assortiment zo veel mogelijk uit te breiden, zodat u kan genieten van ruime keuze die u nergens anders kan vinden.
Zo hebben wij voor iedere badkamer een passend product. Kies bij onze complete kranensets voor verschillende vormen zoals een kruis vorm, nostalgisch, ovaal, rond en vierkant.

Hotbath IBS

De complete thermostatische douche Buddy van het bekende merk Hot Bath is een inbouwset voor in elke badkamer. De douche gemaakt van een verchroomde mensing. Dit betekent dat de douche naast de mooie chrome kleur ook nog lang mee gaat. De douche heeft een thermostatische knop waar u erg makkelijk de temperatuur van het water mee kan bepalen. Standaard heeft de doucheset Buddy van Hot Bath een garantie van 5 jaar. Met deze douche bent u verzekerd van een onvergetelijke douche-ervaring, elke keer weer!

EcoAir System
Nieuw in het Hotbath programma is het EcoAir systeem, gebaseerd op het Venturi effect. In het kniegewricht is een vernauwing aangebracht een Venturi. Het passerende water ondergaat daardoor een snelheidsverhoging en er ontstaat op die plek een drukverlaging waardoor lucht aangezogen en vermengd met het water wordt. Het EcoAir systeem kent geen comfortverlies, maar wel een forse besparing van het waterverbruik. Dit geld voor alle opbouwhoofddouches.

Complete sets online bestellen

Online bestellen van de complete sets gaat eenvoudig bij ons. Laat uw gegevens achter en wij leveren de Sets zorgvuldig af. U kunt de Complete sets bovendien ook op komen halen in onze showrooms, waar wij u graag helpen met uw badkamerartikelen en met andere sanitaire diensten. Zoals het renoveren van uw badkamer. Naast deze accessoires zijn er nog veel meer badkamer accessoires te verkrijgen, denk aan wastafel accessoires of spiegels. Het beste sanitair met uitstekende service krijgt u bij het BadkamerWarenhuis.