Bidetkranen

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 artikel(en)

per pagina
U heeft gekozen voor:
Kleur: Chroom

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 artikel(en)

per pagina

Bidetkraan

Een goede bidetkraan is essentieel voor het juiste gebruik van uw bidet. Oorspronkelijk is het bidet ontwikkeld door de Fransen om de geslachtsdelen schoon te maken na het toiletteren. ‘Bidet’ is het Franse woord voor ‘pony’; de houding die u aanneemt op het bidet is dezelfde als die u aanneemt op een pony. Handig is dan om een bidetkraan te hebben die u met de hand kan bedienen. Een bidetkraan is een mengkraan met daaraan vaak een kleine handdouche. Bij ons bestelt u kranen van topkwaliteit. De verschillende onderdelen van de bidetkraan kunt u bij ons ook los van elkaar bestellen. Maar wat u bij het BadkamerWarenhuis ook bestelt, altijd kunt u uitgaan van topkwaliteit. Daarom kiest u bij ons een bidetkraan van merken als:

  • Hotbath
  • Wiesbaden

Andere toepassingen voor de bidetkraan

Over het bidet kunnen wel eens misverstanden ontstaan. Zo worden ze vaak door mensen die er niet bekend mee zijn gebruikt als urinoir of zelfs drinkfonteintjes. Echter, door het laagstaande model is een bidet ook heel goed te gebruiken voor andere toepassingen, zoals voor het wassen van voeten. U kunt met uw voeten eenvoudig bij de bidetkraan en dankzij een handdouche op de bidetkraan wordt dat nog eenvoudiger.

Diensten van het BadkamerWarenhuis

Na online bestelling van uw bidetkraan zorgen wij ervoor dat deze zorgvuldig bij u in huis komt. In het selectiesysteem links van de pagina ziet u dat er twee verschillende levertijden zitten op een bidetkraan uit ons assortiment: 3 of 14 dagen. Meer weten over bidetkraan uit ons assortiment? Laat het ons weten. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag op 030 – 8771727. Mailen kan naar info@badkamerwarenhuis.nl. Ook is het nu mogelijk om online te chatten met een van onze medewerkers. Wij helpen u zo direct en persoonlijk, online en offline. Geniet van onze uitstekende service en bestel uw sanitair in onze webwinkel: het Badkamerwarenhuis is uw online sanitair specialist.