Veelgestelde vragen

Zijn jullie vandaag geopend?

Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld en het is wel tijd voor wat opheldering. Badkamerwarenhuis heeft de openingstijden per showroom altijd op de website staan. Deze data word dan ook altijd aangepast (in verband met feestdagen etc.). Je kunt deze informatie dus altijd up-to-date terugvinden op de website.

Klik hier voor de openingstijden van de showrooms.

Doen jullie ook aan installatie?

Wij doen niet alleen aan installatie, maar ook aan renovatie! Wij beschikken over een eigen bouwservice met deskundigen die jaren ervaring hebben in het vak. Heb je eventueel interesse of behoefte aan meer informatie?

Klik dan hier voor meer informatie.

Hebben jullie momenteel acties lopen?

Als wij acties hebben lopen, maken wij dit altijd duidelijk op de homepage van de website of op onze Facebook pagina. Houd beide dus goed in de gaten. Like onze Facebook pagina zodat je geen aanbiedingen hoeft te missen!

Klik hier om naar onze Facebook pagina te gaan.

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

De gemiddelde levertijd die wij hanteren is 1-2 weken, echter kan dit verschillen per artikel en leverancier. De specifieke levertijden van een product kun je vinden op de productpagina zelf. Heb je al een bestelling gedaan en ben je benieuwd naar de status van je order? Klik dan hier!

Hoe moet ik een artikel retourneren?

Is het bezorgde artikel beschadigd of anders dan je had verwacht? Dan kun je het desbetreffende product terugsturen of -brengen in de originele verpakking, mits het product nog in de originele staat verkeerd.

Als we het artikel hebben ontvangen en deze goedgekeurd is, zal het geld worden teruggestort of kun je het artikel ruilen.

Let er wel op dat je na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd hebt om gebruik te maken van je herroepingsrecht.


Klik hier voor meer informatie.

Hoeveel showrooms hebben jullie? En waar?

Op het moment beschikken wij over alweer over 4 showrooms, de hoofdvestiging bevind zich in Utrecht. De andere vestigingen bevinden zich in Wormerveer, Harderwijk en Surhuisterveen. Ons succesvolle badkamerconcept is nu op verschillende plekken in Nederland beschikbaar!

Wil je meer informatie over deze showrooms of een afspraak maken? Klik dan hier.