Betalingsmogelijkheden

Bij Badkamerwarenhuis heb je verschillende betalingsmogelijkheden. Natuurlijk kun je in onze showroom zelf contant en met pin betalen, maar daarnaast is het ook mogelijk om via de webshop met iDeal te betalen of onder rembours. Dit zijn digitaal de meest bekende vormen van betalen waar je waarschijnlijk al van op de hoogte bent. Maar hier volgt alsnog een korte uitleg over deze digitale betaalmogelijkheden:


iDeal is een heel makkelijk en snel systeem en is over het algemeen het meest gebruikte systeem om online betalingen te verrichten. Als je klikt op de iDeal optie dan wordt je automatisch doorverwezen naar jouw bank waarbij je autorisatie moet geven over het bepaalde bedrag van jouw order. Als je dit hebt gedaan zal dit bedrag worden afgeschreven van jouw bankrekening en heb je meteen betaald. Dit is zowel makkelijk en snel voor jou als voor ons als bedrijf omdat wij dit altijd makkelijk kunnen checken/achterhalen.


Rembours is ook een redelijk vaak gebruikt online middel van betaling. Bij een rembours betaling word je bestelling door ons bij jouw afgeleverd waarbij je het tegen betaling gelijk in ontvangst kunt nemen. Dit is een betrouwbaar systeem aangezien je pas betaald als je de bestelling ontvangt. Echter, zitten er wel extra kosten aan verbonden namelijk €20,-Je hebt bij Badkamerwarenhuis altijd de keus om vooraf te betalen in de showroom of eventueel een aanbetaling te doen waarbij vervolgens de rest van het bedrag wordt voldaan zodra er een afspraak is gemaakt voor het leveren. Hiernaast zijn er nog eventuele uitzonderingen en opties in overleg met de verkoper of gezien de desbetreffende omstandigheden.

Je kunt hier uiteraard altijd naar informeren!