Badkamer ontwerpen

Een badkamer ontwerpen kan vrijblijvend bij ons. Onder het genot van een bakje koffie ontwerpen wij samen met jou een badkamer naar jouw smaak en wensen. Vervolgens ontvang je van ons een offerte en kun je deze rustig thuis doornemen en vergelijken met andere partijen waarmee je waarschijnlijk een badkamer hebt ontworpen. Na het adviesgesprek zul je door ons nooit vervelende verkooptelefoontjes ontvangen. Hier geloven wij namelijk niet in.

Wij denken met jou mee en zorgen ervoor dat jouw badkamer perfect aansluit aan jouw behoeftes. Naast het ontwerpen zorgen wij achteraf voor een goede prijskwaliteit verhouding. Wij begrijpen dat mensen zoveel mogelijk, zo goed mogelijk, voor zo weinig mogelijk willen. Dit is dan ook de reden waarom wij een eigen buitendienst hebben. Voor de renovatie van badkamers of iets simpels als het plaatsen van een badkamermeubel kunnen wij jou van dienst zijn! (voor meer informatie kun je hier de pagina van onze bouwservice bekijken).

De combinatie van een eigen webwinkel en buitendienst zorgt ervoor dat wij voor de meest scherpste tarieven jouw badkamer kunnen renoveren!

Voordelen

Er zijn veel voordelen bij het ontwerpen van een badkamer:

- Een badkamer naar wens
- Minimaal 2 jaar garantie
- Adviseurs met jarenlange ervaring die jou helpen met het ontwerpen
- Enorme keus tussen het assortiment
- Voldoende materiaalkeuze

Maak een afspraak

Bel 030-8771727 of mail naar info@badkamerwarenhuis.nl.
Onze adviseurs helpen jou graag bij het ontwerpen. Wij kunnen jou beter van dienst zijn als je bij het adviesgesprek wat dingen meeneemt. Inspiratie nodig? Klik hier: