• Betrouwbare leveranciers
  • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
  • Geen aggressieve verkoop
  • Ontzorging van A tot Z
  • Vrijblijvende transparante offertes
  • Het juiste advies

Unieke badkamer upgrades

Wij als Badkamerwarenhuis vinden het leuk om even wat speciale producten onder de aandacht te brengen:

Ecologische oplossingen van Woodio

We denken de laatste tijd vaak in ecologische oplossingen en duurzaamheid.

Onze leverancier Woodio doet dat ook en is een paar jaar geleden met een innoverend product op de markt gekomen. Woodio is een Fins new age interieur- en designmerk dat de beste Scandinavische ontwerptradities en het gebruik van duurzame bio-materiaalinnovatie op een moderne manier combineert. Al onze producten zijn gemaakt van een volledig waterbestendig houtcomposiet ontwikkeld door Woodio. Het is ontworpen als een ecologisch alternatief voor keramiek en steenmaterialen. Waskommen, wastafels, toiletten en zelfs baden van HOUT!

In diverse kleuren een nieuwe en verfrissende sfeer in uw badkamer.

Beton Ciré

Steeds vaker hoorden we de klant aangeven dat men zo min mogelijk voegen wilde in de badkamer, dit kon natuurlijk gerealiseerd worden met grotere tegels maar de laatste jaren kwam ook de betonlook steeds meer in opmars. Beton ciré, als u met een nieuwe badkamer bezig bent of gaat komt u deze term vast en zeker tegen.

Wat is beton ciré?

Beton ciré is eigenlijk een watervaste betonstuc dat al heel veel jaren wordt gebruikt in badkamers en steeds is doorontwikkeld. Het stamt eigenlijk al uit de Romeinse tijd. De substantie  is gemalen kiezelstenen met zand met daardoor heen vermengd een hars zodat het geheel flexibel is. Het is volledig handwerk, hierdoor heb je altijd een unieke look en krijg je die stoere uitstraling. Het kan eventueel zelfs over de bestaande tegels aangebracht worden. De voordelen van Beton ciré is dat het bijna overal op hecht en gebruikt kan worden op wanden, vloeren en bv wastafels en badmeubelen en het is goed te reinigen.

Wij als Badkamerwarenhuis zijn goed in het meedenken, ontwerpen en bouwen van badkamers, maar beton cire is voor ons een ander verhaal…schoenmaker blijf bij je leest, dus hier hebben wij een fijne partner in gevonden de firma Bruizt uit Utrecht

In samenspraak met hen maken wij een individuele afspraak met de klant. Bruizt legt uit en offreert de Beton ciré (of gietvloer) en voert deze uiteindelijk ook uit. We offreren de rest van de badkamer, zoals de overige materialen en de uit te voeren werkzaamheden.

Uiteindelijk bij opdracht plannen we de werkzaamheden samen met Bruizt en zorgen gezamenlijk voor dat mooie eindresultaat.

Maatwerk wastafels

Wilt u echt een eyecatcher in uw badkamer hebben dan kunnen we u bij Badkamerwarenhuis ook voorzien van een mooie maatwerk wastafel..dit kan in verschillende materialen door verschillende leveranciers worden geleverd.

Balsabeton

Een wastafel van Balsa beton bestaat uit glasvezel versterkt betonsteen met een lichtgewicht kern van schuim. Hierdoor wordt het gewicht van de wastafel gereduceerd met zo’n 60 tot 80 % . De wastafel is voorzien van een coating die de karakteristieke uitstraling van beton versterkt en bescherming biedt tegen vlekken. Standaard zijn er enkele modellen en afmetingen, maar er zijn grote afmetingen mogelijk uit 1 stuk en elke denkbare bladdikte. Mits technisch mogelijk kunt u dus elke gewenste wastafel bestellen. 

U kunt kiezen in maatwerk tussen een standaard spoelunit die aan de zijkanten verlengd is of een wastafel volledig op maat. Onderhoudsvriendelijk, hittebestendig en het scheurt niet. Kleine beschadigingen kunnen makkelijk verholpen worden.

Er bestaat ook een robuuste uitvoering, hierbij zit er wat meer reliëf in het oppervlak en wordt de wastafel nog stoerder. In het standaard assortiment heeft de leverancier ook waskommen, fonteinen en baden met bijpassende pluggen. Ook keuken-, tafelbladen en haardplateau zijn mogelijk.

Maatwerk wastafels in composiet, granite, keramiek en corian

Wij kunnen ook wastafelbladen leveren op maatwerk in composiet, graniet, keramiek en corian. In diverse maatvoeringen en kleuren kunnen we u de chique luxueuze uitstraling geven in uw Badkamer. Standaard wasbakken in diverse modellen en maatvoeringen worden verwerkt in het blad met of zonder kraangaten, de randdiktes kunnen variëren van 6 tot 12 cm. Door het gewicht zijn er extra steunen nodig om het geheel op te hangen. De wasbakken bestaan uit een rvs-wasbak, beplakt met het door u gekozen materiaal, dit voorkomt altijd lekkages.

Uiteraard kunnen we voor dit soort wastafel ook de bijbehorende maatwerk badmeubels leveren. U vraagt en we geven u de mogelijkheden die er zijn om uw droombadkamer compleet te maken.