• Betrouwbare leveranciers
 • Juiste prijs-kwaliteit verhouding
 • Geen aggressieve verkoop
 • Ontzorging van A tot Z
 • Vrijblijvende transparante offertes
 • Het juiste advies

Badkamer pimpen met RVS kranen

Over onze badkamerkranen

Onze RVS badkamerkranen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een moderne en luxueuze uitstraling voor elke badkamer. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal, waardoor ze duurzaam en corrosiebestendig zijn. Bovendien zijn onze RVS kranen eenvoudig te onderhouden en makkelijk schoon te houden. Of u nu op zoek bent naar een enkelhandige of een thermostatische kraan, wij hebben een grote selectie aan stijlvolle en functionele RVS badkamerkranen beschikbaar. Upgrade uw badkamer met onze RVS kranen voor een moderne en luxueuze look.

De voordelen van RVS badkamerkranen

Onze RVS badkamerkranen zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit en bieden een moderne en luxueuze uitstraling voor elke badkamer, maar ze bieden ook tal van voordelen. Hier zijn drie belangrijke voordelen van RVS badkamerkranen:

 1. Duurzaamheid: RVS is een van de meest duurzame materialen die er bestaan. RVS badkamerkranen zijn corrosiebestendig en bestand tegen roest, waardoor ze jarenlang in goede staat kunnen blijven. Dit betekent dat u niet snel zult hoeven te investeren in vervanging of reparatie.
 2. Hygiëne: RVS is een niet-poreus materiaal, wat betekent dat er geen vocht, bacteriën of vuil kan hechten. Dit maakt RVS kranen een uitstekende keuze voor badkamers, omdat ze gemakkelijk schoon te houden zijn en een hygiënische oplossing bieden.
 3. Flexibiliteit: RVS badkamerkranen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en maten, waardoor ze geschikt zijn voor elke badkamerontwerp. Of u nu op zoek bent naar een enkelhandige of een thermostatische kraan, een grote of kleine kraan, wij hebben een grote selectie aan stijlvolle en functionele RVS badkamerkranen beschikbaar.

Met deze voordelen, investeren in een RVS badkamerkraan is een verstandige keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, hygiënische en flexibele oplossing voor hun badkamer. Upgrade uw badkamer met onze RVS kranen voor een moderne en luxueuze look.

Onderhouden van RVS badkamerkranen

Een van de grote voordelen van RVS badkamerkranen is dat ze eenvoudig te onderhouden zijn. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat uw RVS kranen in topconditie blijven:

 1. Schoonmaken: Gebruik een zachte doek of een spons met milde zeep en warm water om de kranen regelmatig schoon te maken. Veeg de kranen droog na het schoonmaken om te voorkomen dat er wateraanslag achterblijft.
 2. Beschermen tegen kalkaanslag: Kalkaanslag kan zich ophopen op RVS kranen, vooral in gebieden met hard water. Gebruik een milde ontkalker of azijn om kalkaanslag te verwijderen en voorkom verdere opbouw door regelmatig de kranen af te nemen.
 3. Voorkom schade: Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen of harde borstels op RVS kranen, omdat dit de oppervlakte kan beschadigen. Ook is het aan te raden om de kranen af te dekken als u gaat schilderen of verbouwen om beschadiging te voorkomen.
 4. Oliën: Soms is het nodig om de bewegende delen van de kraan te oliën om te zorgen dat deze soepel blijft bewegen. Dit kan u doen met een dunne laag vaseline of machineolie.

Door deze eenvoudige onderhoudstips te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw RVS badkamerkranen in goede staat blijven en jarenlang van kunt genieten. Houdt er wel rekening mee dat de onderhoudsinterval afhankelijk is van het gebruik en de hoeveelheid hard water in uw omgeving.

Geld besparen door te kiezen voor een RVS look?

Echt RVS en RVS look zijn twee verschillende materialen die er op het eerste gezicht hetzelfde uitzien, maar toch enkele belangrijke verschillen hebben.

Echt RVS, ook wel genoemd Roestvrij staal, is een legering van staal, chroom en nickel. Deze legering is corrosiebestendig en roest niet, waardoor het een populair materiaal is voor toepassingen in diverse industrieën, zoals de bouw, huishoudelijke apparaten en voedselverwerking.

RVS look, ook wel genoemd inox look, is een product dat eruit ziet als RVS, maar vaak gemaakt is van een ander materiaal, zoals aluminium of gegalvaniseerd staal. Dit materiaal is vaak bedekt met een dunne laag RVS-achtige coating, die er op het eerste gezicht hetzelfde uitziet als echt RVS.

Het grootste verschil tussen echt RVS en RVS look is de duurzaamheid en de kwaliteit. Echt RVS is een sterk en duurzaam materiaal, terwijl RVS look vaak minder sterk en minder bestendig tegen corrosie is. Daarnaast is echt RVS duurder dan RVS look, omdat het gemaakt is van hoogwaardige materialen.

Het is daarom belangrijk om te weten of u echt RVS koopt of RVS look, als u een product koopt dat gebruikt moet worden in een vochtige ruimte of in een ruimte waar de kwaliteit en duurzaamheid belangrijk is.