Sunshowers

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 artikel(en)

per pagina
U heeft gekozen voor:
Hoogte: 62 cm

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 artikel(en)

per pagina

Sunshowers

Bij Badkamerwarenhuis kunt u in ons assortiment sunshowers vinden. Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Sunshower zorgt daarvoor. Met een juiste, lage, dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energieker en heeft een gezonde kleur. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. U doucht en sunshowert tegelijkertijd.

Bij badkamerwarenhuis hebben wij speciaal voor u in ons assortiment Sunshowers staan. Zo hebben wij verschillende versies sunshowers staan voor iedere smaak en prijs. 

Hoe werkt het?

Infraroodlicht werkt ontspannend en pijnverlichtend. Sunshower werkt met kortegolf infraroodstraling. Dit warme licht dringt tot diep in de huid door en zorgt voor een directe, aangename warmte waardoor de bloedvaten verwijden en schadelijke stoffen sneller worden afgevoerd. Zo worden stijve spieren en gewrichten soepeler en wordt pijn verlicht. Vooral personen met rug-, nek- en reumatische klachten gebruiken dit therapeutische licht. Infrarood licht is echter ook geschikt voor sporters en voor mensen die zich willen ontspannen.

De Sunshower geeft een lage, verantwoorde dosis UV-licht. Door de Sunshower dagelijks te gebruiken went uw huid geleidelijk aan het zonlicht en zal de huid op een natuurlijke, verantwoorde wijze pigment aanmaken. Het hele jaar door heeft u een gezond kleurtje en in de zomer kunt u beter tegen de zomerzon. De ingebouwde timer heeft een maximale bruiningstijd van tien minuten.

Diensten van BadkamerWarenhuis

Naast het verkopen en leveren van sanitaire artikelen, zoals toiletten en wastafels hebben wij u nog veel meer te bieden. Zo helpen wij bij het ontwerp van nieuwe badkamers, doen we complete badkamer renovaties en kunnen we helpen met het installeren of zetten van uw nieuwe badkamermeubels. Meer weten over deze diensten? Neem contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar op tel. 030 – 8771727 of mail naar info@badkamerwarenhuis.nl. Alles voor uw badkamer vindt u in het BadkamerWarenhuis.