Stelpoten

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

3 artikel(en)

per pagina

Stelpoten

Stelpoten zijn nodig bij een bad om de bad omhoog te houden. Zo wordt er meestal stelpoten meegeleverd, maar soms is dat niet het geval en moet u zelf zorgen voor stelpoten. Bij badkamerwarenhuis bent u bij het juiste adres voor stelpoten, want wij bieden universele stelpoten aan die bij elke bad gebruikt kunnen worden.
Zo zorgen wij ook voor verschillende soorten stelpoten, zoals de 2 delige, 3 delige of 5 delige stelpoten set. Zo vind u altijd wat u nodig heeft bij Badkamerwarenhuis! 

Een voordelige Stelpoten van topkwaliteit enprachtig design online bestellen? BadkamerWarenhuis maakt het mogelijk. Wij hebben voor u in ons assortiment een Stelpoten in zes verschillende uitvoeringen voor u klaarliggen, maar ook diverse andere douche. Een badset uit ons assortiment is altijd van degelijke kwaliteit. Hiervoor selecteren wij louter topmerken. 

Service bij een set Stelpoten

Bij het bestellen van stelpoten zorgen wij ervoor dat u de beste service krijgt. Wij leveren altijd zorgvuldig uw badmeubels en wanneer er iets niet in orde is of u hebt hier vragen over, dan staan wij voor u klaar. Bel ons van maandag tot en met zaterdag op 030-8771727 of mail naar info@badkamerwarenhuis.nl. Wij zijn het beste te bereiken tijdens de openingstijden van onze showroom in Utrecht, waar u ook terecht kunt voor vrijblijvende adviesgesprekken alsook alle artikelen. Dat geldt natuurlijk ook voor onze showrooms in Ede en (binnenkort) Surhuisterveen (Friesland). Het BadkamerWarenhuis is online en offline uw favoriete sanitair specialist.