Regendouche

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 74

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 74

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Regendouche

De regendouche ook wel stortdouche genoemd is niet meer weg te denken uit de moderne badkamer. Door zijn top design geeft de straal uit de douchekop een ander effect dan de normale douchegarnituur en de regendouche is daarom één van de meest gewilde douchekoppen van deze tijd. Het water stort uit de douchekop als een regenbui op de huid en heeft een verkwikkende en ontspannende werking. De regendouche is tegenwoordig verkrijgbaar in diverse soorten en maten, zowel ronde als vierkant met een diameter variërend van 15cm tot wel 50cm. Het douchegarnituur is net zo eenvoudig te plaatsen als een normale douchekop en kan dus ook uitstekend geplaatst worden in bijvoorbeeld een luxe inloopdouche tegen een mooi betegelde badkamerwand. Op badkamerwarenhuis.nl vindt u een groot en actueel assortiment regendouches.

Oorsprong de regendouche

De Hans Grohe raindance was de eerste regendouche die we tegen kwamen op de markt, eerst in Duitsland en niet veel later ook op de Nederlandse markt. Destijds was de regendouche een simpele douchekop die het regen effect gaf. Niet veel later kwamen er meer merken met de regendouche. De regendouche heeft door de jaren een enorme ontwikkeling ondergaan en is getransformeerd tot een waar trendy badkamermeubelstuk. Tegenwoordig is er van ieder merk een breed assortiment leverbaar. Badkamerwarenhuis.nl heeft voor u een selectie gemaakt. Naast de regendouche bieden wij nog veel meer aan, kijk bijvoorbeeld even bij douche, badkamermeubels of inloopdouche.

Merken regendouche;

 • BWH Design
 • Hans Grohe
 • Tres Griferia
 • Grohe
 • Dornbracht

De Regendouche; een ware welness beleving!

Om het ultieme welness gevoel te krijgen is regendouche uit te breiden met massage jets. Ook een twee persoons regendouche voorzien van led verlichting is een welness topper. De toegevoegde waarde van een thermostaat kraan is hierbij ook niet te onderschatten.

Praktische tips, Regendouche:

Minimale hoogte van 210cm waarbijj goed op de afmeting van de regendouche gelet moet worden om de hoogte van de kraan te bepalen. Bij hoge plafonds raden wij aan om een wandbeugel te gebruiken. Met inbouwkranen is het belangrijk om te dikte van de muur te weten. Om uw bestaande douche van een regendouche te voorzien is het verstandig om van een opbouwset gebruik te maken. Om uw ideale temperatuur in te stellen en voor de veiligheid van de kinderen is een thermostaat regendouche set aan te raden

Nieuws:

Met trots presenteren we de nieuwe regendouche series van Tres Griferia met cooltouch syteem. Dit Spaanse topmerk wat kwalitatief gezien zeker aan de bovenkant van de markt zit heeft een systeem ontwikkeld voor de thermostaat kranen van de regendouche dat de kraan zelf niet warmer wordt dan de temperatuur van het water. Badkamerwarenhuis.nl heeft deze topkranen tegen de beste prijzen.