Douche

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 266

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
U heeft gekozen voor:
Merk: BWH Design

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 266

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Douche

Letterlijk is een douche, een omlaag gerichte bundel van dunne waterstralen die zich gaandeweg verdelen in waterdruppels aangezien ze zich in vrije val bevinden. Bij uitstek geschikt om het naakte lichaam mee schoon te spoelen. De douche is tegenwoordig echter meer en meer een verzamelnaam van de doucheruimte geworden. Bij een douche kopen komt meer kijken dan men denkt.

Badkamerwarenhuis heeft een zeer ruim assortiment aan douche artikelen, zoals pendeldeuren en douche cabines. Top kwaliteit tegen de scherpste prijzen, een badkamer hoeft niet duur te zijn. Hieronder hebben we alles op een rij gezet.

Douche accessoires

 • Glijstang
 • Douche afvoer
 • Douche slang
 • Douchegoot
 • Douche overig
 • Toebehoren en onderdelen

Douchen

Om te douchen is er uiteraard warm water nodig. Om het water op de juiste temperatuur te krijgen is er de douchekraan. Dit is altijd een mengkraan daar er dan ook heetwater uit kan komen en tegenwoordig is de douchekraan vaak een thermostaatkraan om de warmte van de straal, douchebeurt na douchebeurt, identiek te houden. Omdat wij zo in Nederland elke dag douchen is het ook zo dat we meerdere douche modellen hebben.

Douche ruimte

Bij een douche kopen is het ook verstandig om rekening te houden met de doucheruimte. Om de douche af te scheiden van de rest van de badkamer creëert men een doucheruimte. Hier zijn tal van mogelijkheden voor te bedenken. De één wat luxer dan de ander, maar als hoofddoel hebben ze allemaal het spatwater in de ruimte te houden. Hieronder een overzicht van de verschillende doucheruimtes:

- douchecabine - douchedeur - inloopdouche

Inloop douche

Een inloopdouche is een glazen wand gemaakt van gehard veiligheidsglas. De minimale dikte moet toch echt wel 6mm zijn. Door ons ruime aanbod en onze kennis over de inloopdouche durven wij ons zelf een echte specialist te noemen. Een inloopdouche is de laatste jaren steeds in populariteit gestegen. Dit komt, omdat het de badkamer groter laat lijken (sinds er geen cabine in staat). Badkamerwarenhuis levert inloopdouches in verschillende maten en vormen. Inloopdouches worden geleverd met scharnieren of een muurprofiel, Badkamerwarenhuis levert de beste inloopdouches voor de scherpste prijzen.

Douchebak, douchedrain en doucheput

Voor de afvoer van het gebruikte water zijn er meerdere oplossingen mogelijk. Dit zijn bijvoorbeeld de douchebak, douchedrain en doucheput. Van alle drie de soorten hebben we zeer uitgebreide collectie voor u samengesteld. Dit zijn 3 verschillende vormen drains met dezelfde functie. Verdere uitleg hierover geven wij in de desbetreffende categorie

Welness Douche

De laatste jaren wordt de badkamer steeds meer een comfort zone. Een plek om helemaal uit te rusten en te kalmeren na alle stress. De combinatie van douchen en welness is haast niet meer weg te denken uit de huidige badkamers. Hiervoor worden douchepanelen voorzien van massage jets, regendouches en stoomcabines. Deze luxe doucheartikelen zijn voorzien van vele extra opties, maar “normaal” douchen is ook bij deze artikelen de basis.

Douche merken

Onder andere: - BWH Design - Bruynzeel - Hans Grohe