Inloopdouche

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 196

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 196

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Inloopdouche

Door de luxe en ruime uitstraling is de inloopdouche momenteel 1 van de meest populaire items in een badkamer. De afgelopen 10 jaar heeft de inloopdouche steeds meer markt gewonnen. Jaarlijks worden er ruim 20.000 inloopdouches geplaatst. Op badkamerwarenhuis.nl vindt u een groot en actueel assortiment inloopdouches, aflopend in prijs en met grote variëteit.

Oorsprong van de Inloopdouche

De voorganger van de hedendaagse inloopdouche is niks anders dan het douchegordijn. Dit gordijn had dezelfde functies, namelijk het spattende water en warmte in de douche te houden. Daarna werd een inloopdouche gemaakt door het plaasten van een muur. Sinds de laatste jaren is de glazen inloopdouche het meest gebruikt.

Douchen in luxe

Elke dag het gevoel dat u in een wellness center bent, dat is de luxe van een (glazen) inloopdouche. Zo zijn er geen beperkingen in de afmetingen en kunt u de inloopdouche precies naar eigen wens en smaak inrichten en aankleden. De gemiddelde inloopdouche biedt ruimte aan verschillende douchekoppen en zelfs stoomelementen.

Uw interieur heeft natuurlijk uw eigen stijl en daar kunt u het interieur van uw badkamer op aan laten sluiten. Daarom vind u op badkamerwarenhuis.nl de inloopdouche naar uw smaak, van landelijk tot modern en van traditioneel tot kleurrijk.

Merken Inloopdouche:

 • BWH design
 • Bruynzeel
 • Novellinni
 • Luca

Praktische voordelen van de inloopdouche

Naast de luxe uitstraling van de inloopdouche heeft deze vorm van douche ook een aantal praktische voordelen. Doordat een inloopdouche geen randen en scharnieren heeft is deze zeer eenvoudig schoon te maken. Een tip op het gebied van schoonhouden is het gebruik van onze anti-kalk coating. Het feit dat de inloopdouche vaak rechtstreeks op de tegelvloer geplaatst wordt en is voorzien van een douchedrain maakt dat het instappen en dweilen van de inloopdouche zeer eenvoudig is. Uiteraard is iedere inloopdouche / douchewand voorzien van gehard veiligheidsglas dat vele malen sterker is dan normaal glas. Ook uw veiligheid staat in deze voorop. Onze inloopdouches zijn snel en eenvoudig te plaatsen. Bekijk onze inloopdouches in de showroom in Utrecht

Nieuws:

Sinds kort kunnen wij u de Inloopdouche Lector aanbieden. Het feit dat deze inloopdouche een douchehemel als "stabilisatie stang" gebruikt maakt het een plaatje voor uw badkamer. De Lector is leverbaar in 100cm, 120cm en 140cm en zowel de standaard als de vrijstaande uitvoering hiervan zijn weer volop leverbaar. Naast de inloopdouche bieden wij nog veel meer aan, kijk bijvoorbeeld even bij douche, badkamermeubels of ligbad.