(inbouw) Jets

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

12 artikel(en)

per pagina

Inbouw Jets

Inbouw jets zijn er speciaal voor de douche. Zo kan je gebruik maken van jets in jouw badkamer.  Aanwezig in verschillende vormen zoals rond en vierkant. Daarnaast heb je ook nog de keuze tussen chroom of messing. Daarnaast zijn er ook verschillende vormen beschikbaar. Bekijk alle Inbouw jets nu bij Badkamerwarenhuis.
Inbouw jets zijn makkelijk te installeren en staat prachtig in elke badkamer! 

De inbouw jets zijn gemakklijk in gebruik en zorgt voor een complete nieuwe douche ervaring. alle inbouw jets zijn van hogekwaliteit en gaan lang mee in iedere douche, zodat u lang kan genieten van u inbouw jets.

 

Vragen over een inbouw jet

Meer weten over een Inbouw Jets uit ons assortiment, dan helpen wij u graag. Bel ons voor vragen over uw Inbouw jets of over een van onze andere badkamermeubels op 030 – 8771727. Of mail info@badkamerwarenhuis.nl en u krijgt in vijf werkdagen een antwoord. Ook bent u van harte welkom in een van onze showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen. Naast onze badkamerartikelen, bieden wij nog veel meer diensten aan, zoals: Chroom, kunststof of messing verchroomd. Daarnaast 

  • Renoveren van badkamers
  • Vrijblijvende adviesgesprekken
  • Inspecteren van de badkamer
  • Opstellen van offertes

Het BadkamerWarenhuis is online en offline uw favoriete sanitair specialist. Bekijk ook al onze inloopdouche producten.