Hoofddouche

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 97

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 97

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hoofddouche

Luxe en comfort in de badkamer bestelt u met een hoofddouche van het BadkamerWarenhuis. Wij hebben in ons assortiment de ideale hoofddouche voor uw badkamer klaarliggen. Wij bieden tientallen verschillende modellen aan van degelijke en luxe kwaliteit. Zo krijgt u van ons altijd jarenlang garantie op een hoofddouche uit ons assortiment en zorgen deze voor een heerlijke stroom van water. Nog nooit heeft u zo genoten van een douche als met een hoofddouche van het BadkamerWarenhuis. Een hoofddouche uit ons assortiment kiest u uit de volgende soorten:

 • Vierkante hoofddouche
  Hiervan hebben wij verschillende luxe modellen die u bij ons voor een scherpe prijs aanschaft. Een vierkante hoofddouche heeft bij ons altijd een brede kop en zorgt voor een heerlijke waterval.
 • Ronde hoofddouche
  De ronde douchekoppen uit ons assortiment hebben een prachtig klassiek design of juist een wat modernere look.
 • Plafond hoofddouche
  Deze ongelofelijk gave douches zijn alleen al een beleving om naar te kijken. Het gaat om zowel ronde als vierkante modellen die u aan het plafond monteert. Met zo’n hoofddouche komt water direct uit het plafond vallen. Ook is het mogelijk om een model te nemen met waterval.
 • Wand hoofddouche
  Maar niet alleen vanuit het plafond is het mogelijk het water te laten kletteren, ook bieden wij oplossingen om het water vanuit de zijkant te laten stromen. Hiervoor schaft u een wand hoofddouche uit ons assortiment aan.

Vragen/opmerkingen?

Voor meer informatie neemt u contact met ons op. Wij geven u handige en vrijblijvende adviezen over bijvoorbeeld het onderhoud of de installatie van badkamermeubels. Maar het BadkamerWarenhuis doet meer. Ook kunnen wij u helpen met de complete renovatie van uw badkamer. Bel hiervoor 030-8771727 of stuur uw bericht naar info@badkamerwarenhuis.nl en we helpen u graag verder. Ook kunt u een van onze showrooms bezoeken in Utrecht, Ede of Surhuisterveen. Hier houden wij vrijblijvende adviesgesprekken en kunt u al onze artikelen komen bekijken. Bestel nu online of breng een bezoekje aan het BadkamerWarenhuis, uw sanitair specialist.