Handdouche

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 101

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 101

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Handdouche

Een handdouche is altijd een handige extra kop of hoofddouche voor in uw douchecabine. En zo’n handdouche bestelt u uiteraard bij het BadkamerWarenhuis. Zowel online als offline zijn wij uw specialist op het gebied van sanitaire artikelen zoals badkamermeubels, regendouche en wastafels. Daarom bieden wij altijd een handdouche aan van topkwaliteit, gemaakt volgens een eigentijds design. In onze webwinkel bestelt u eenvoudig en snel een handdouche van topmerken als:

 • BWH Design
 • Bruynzeel
 • Haceka
 • Hotbath
 • Wiesbaden

Van deze merken krijgt u minimaal twee jaar garantie op een handdouche. Een handdouche uit ons assortiment gaat jarenlang mee. Bovendien is een handdouche van het BadkamerWarenhuis altijd eenvoudig te onderhouden: schoonmaken gaat eenvoudig.

Waarom kiezen voor een handdouche?

Een handdouche is voor het gemak altijd handig om in uw douche te hebben. Deze gebruikt u als gewone douchekop om onder te staan, maar ook is het soms makkelijker om een douchekop met de hand te kunnen bedienen. Wanneer u bijvoorbeeld langere haren hebt is het makkelijker om de shampoo uit te spoelen met een handdouche als met een vaste douchekop. Bovendien is het ook makkelijker om een handdouche schoon te maken zonder deze los te koppelen van de kraan; u legt deze bijvoorbeeld in een emmer met water en een beetje ontkalkingsmiddel. Door te spoelen gaat het schoonmaken haast vanzelf.

Handdouche installeren

De installatie van deze douchekoppen is erg eenvoudig. Het enige wat er moet gebeuren, is het vastkoppelen aan de slang. Hebt u alsnog vragen over de installatie van een van onze sanitaire artikelen? We helpen u graag! Bel ons van maandag tot en met zaterdag op 030-8771727 of mail naar info@badkamerwarenhuis.nl. U bereikt ons het beste tijdens de openingstijden van onze showroom in Utrecht. Hier vindt u ook al onze artikelen terug en bieden wij fantastische extra diensten aan. Zo kunt u bij ons vrijblijvende adviesgesprekken aanvragen, uw nieuwe badkamer ontwerpen en door ons laten renoveren en offertes op laten stellen. Voor service, kwaliteit en het beste sanitair gaat u naar het BadkamerWarenhuis.