Glijstang

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 51

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 51

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Glijstang douche

Voor uw favoriete glijstang douche kijkt u in het assortiment van het BadkamerWarenhuis. Wij hebben hier verschillende fantastische modellen voor u klaarstaan. Het BadkamerWarenhuis selecteert voor u altijd een mix van kwaliteit en design. Daarom vindt u in ons assortiment een glijstang douche van de volgende merken:

  • BWH Design
  • Haceka
  • Hotbath
  • Wiesbaden

Met deze merken bieden wij u een gevarieerd aanbod van 23 verschillende modellen. Hierdoor vindt u bij ons altijd de glijstang douche waar u naar zoekt. U kunt bij ons altijd met een gerust hart uitgaan van de kwaliteit van een glijstang douche; wij geven jarenlange garanties op een glijstang douche uit ons assortiment. Weten hoeveel garantie zit op uw glijstang douche? Klik dan op uw favoriete ontwerp.

Wat is een glijstang douche?

Met een glijstang douche hebt u de mogelijkheid om de kop op de hoogte te stellen waarop u dat wilt. Dat is ontzettend handig voor het gezin; voor ieder gezinslid is het eenvoudig om de glijstand douche op juiste hoogte in te stellen. Met een draai op de knop, of door een kliksysteem, kunt u de douchekop eenvoudig los en vastzetten. Bovendien is een glijstang douche uit ons assortiment voordelig en tegelijkertijd van hoge kwaliteit. U haalt al een glijstang douche in huis voor nog geen dertig euro bij het BadkamerWarenhuis. Meer weten over onze badkamermeubels? Wij helpen u graag.

Service bij een glijstang douche

U wilt graag een glijstang douche online bestellen? Of hebt hier een paar vragen over? Neem dan contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag telefonisch te bereiken op 030-8771727. Mailen kan ook naar info@badkamerwarenhuis.nl. Wij zijn het beste te bereiken tijdens de openingstijden van onze showroom in Utrecht, waar u ons ook kunt bezoeken. Hier geven wij vrijblijvende adviesgesprekken (over bijvoorbeeld een badkamerrenovatie) en vindt u alle artikelen uit ons assortiment. Daarnaast bezoekt u ons ook in Ede en in Surhuisterveen, Friesland. Online en offline; uw glijstang douche koopt u bij het BadkamerWarenhuis.