Douchewanden

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 194

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 194

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Douchewanden

Een douchewand is een glazen wand, hogere badwand, gemonteerd op de badrand. Hij dient om de doucheruimte in uw douche te creëren en heeft het tegenhouden van het spatwater dat vrijkomt bij het douchen. Dit kan ook gebruikt worden met een badwand. Door middel van een badwand heeft u een bad en douche in één. De lengte van een badwand is ongeveer de helft van de lengte van het bad.

Soorten Douchewanden

Uiteraard zijn er op het gebied van badwanden een aantal varianten leverbaar. Niet elk bad is geschikt voor elke badkamer en niet alle badwanden passen op ieder bad. Daarom heeft Badkamerwarenhuis een ruim assortiment van badwanden. Zo heeft u keuzemogelijkheden tussen verschillende soorten badwanden. Dit kan je onderscheiden door middel van verschillende glassoorten, maten en vormen badwanden. Zo heeft uw regendouche gelijk een mooie douchewand.

Douchewanden Glasdikte

De glasdikte kan net als een maat variëren. Normaal gesproken zijn er bij douchewanden een glasdikte van 4-10mm. Badkamerwarenhuis biedt een ruime aanbod van douchewanden met verschillende glasdiktes. Hierdoor heb je de mogelijkheid om zelf de glasdikte te kiezen.

Douchewanden Maten

De douchewanden van Badkamerwarenhuis zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Badkamerwarenhuis heeft bijna elke maat op de website staan. Hierdoor kunnen wij ervoor gaan zorgen dat we de juiste douchewand voor de juiste badkamer hebben. Bij het kiezen van een douchewand moet er wel rekening worden gehouden met de instap. Wat natuurlijk over moet gaan blijven om in de douche te stappen. Bekijk het aanbod badmeubels snel.

Vaste badwand

Dit is een vaste glazen wand, gemonteerd aan de muur en vast gemaakt op het bad. Deze wanden kun je verder ook niet bewegen of verplaatsen. Dit soort wanden worden het meest gebruikt, wanneer de wand niet mag bewegen. Dit zal voor stabiliteit gaan zorgen.

Badklapwand

Dit is een glazen wand met daaraan een tweede deel, of een compleet deel dat scharniert. Dit is te vergelijken met een douchedeur. Ook zijn er twee- of driedelige badklapwanden te verkrijgen, die als grote voordeel hebben dat je ze compleet in elkaar en naar de muur kunt klappen. Dus als de wand is ingeklapt, is deze bijna niet meer zichtbaar.