Doucheslang

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 40

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 40

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Doucheslang

Een voordelige doucheslang van topkwaliteit en prachtig design. Dit kan alleen bij Badkamerwarenhuis! WIj hebben een heel assortiment met verschillende doucheslangen voor iedere smaak. Zo kan jij jouw perfecte doucheslang vinden speciaal bij Badkamerwarenhuis. Met een doucheslang zorgt je ervoor dat je douche snel compleet is. Wij zorgen ervoor dat jij kan genieten van dagelijkse kwaliteit. Hiervoor selecteren wij topmerken met alleen de beste producten.

Bij badkamerwarenhuis zijn de doucheslangen verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo heeft u de keuze tussen kunststof, messing verchroomd en RVS.
Daarnaast proberen wij ook in lengte variatie te brengen. Zo kunt u kiezen tussen verschillende maten van 80 cm tot aan 200cm lang.
Ook zijn er verschillende keuzes qua merken, omdat wij weten dat u producten van verschillende merken wilt zien bieden wij dat ook aan!

Zo ziet u maar weer dat wij bij badkamerwarenhuis de beste badmeubels willen aanbieden met zo veel mogelijk keuze.

 

Service bij een badset

Bij het bestellen van een Doucheslang zorgen wij ervoor dat u de beste service krijgt. Wij leveren altijd zorgvuldig al uw badkamermeubels en wanneer er iets niet in orde is of u hebt hier vragen over, dan staan wij voor u klaar. Bel ons van maandag tot en met zaterdag op 030-8771727 of mail naar info@badkamerwarenhuis.nl. Wij zijn het beste te bereiken tijdens de openingstijden van onze showroom in Utrecht, waar u ook terecht kunt voor vrijblijvende adviesgesprekken alsook alle artikelen. Dat geldt natuurlijk ook voor onze showrooms in Ede en (binnenkort) Surhuisterveen (Friesland). Het BadkamerWarenhuis is online en offline uw favoriete sanitair specialist.