Douchesets

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 35

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 35

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Doucheset

Voor heerlijke douche bestelt u een doucheset bij het BadkamerWarenhuis. Wij hebben voor u altijd een doucheset van uitstekende kwaliteit. En natuurlijk hebben wij, misschien wel het belangrijkste aan een doucheset, hier fantastische douchekoppen op zitten. Om u een idee te geven van het soort doucheset die u bij ons bestelt, geven we hieronder een paar voorbeelden uit ons assortiment:

 • Regendouche BWH Design Alegra
  Deze doucheset bestaat uit een kraan, een extra douchekop en natuurlijk een fantastisch brede douchekop. Met deze doucheset van ons huismerk BWH wordt onder de douche gaan een echte beleving. Gemaakt van een prachtig design en met een perfecte waterstroming zorgt deze doucheset ervoor dat u nooit meer uit de badkamer wilt komen. Tevens zit op deze doucheset een fantastische garantie van maar liefst zes jaar!
 • Doucheset WB Altair exclusief Thermostaat douchekraan
  De douchecombinatie van Wiesbaden (WB) biedt u alles wat u nodig hebt onder de douche. Een ontzettend brede kop van maar liefst twintig centimeter, een extra douchekop om op alle plekken goed schoon te worden en ook een prachtig ontworpen chromen douchekraan die jarenlang meegaat. Het merk Wiesbaden biedt overduidelijk kwaliteit, getuige de vijf jaar garantie die u hierbij krijgt. Tevens leveren wij deze doucheset in drie dagen.
 • Regendouche Design Kimura Thermostatisch
  Naast de handige extra’s die ook deze doucheset te bieden heeft (een extra douchekop en een brede hoofddouche) kunt u hiermee ook de temperatuur van het water optimaliseren. Onder de Kimura is het altijd heerlijk douchen. Wij leveren dit artikel in zeven werkdagen en u krijgt hier tevens zes jaar garantie op!

Meer kwaliteit, meer service

Naast deze fantastische sets, hebben wij nog veel meer van dit soort badkamermeubels te bieden. Daarbij krijgt u van ons altijd de beste service. Zo geven wij van het BadkamerWarenhuis vrijblijvende adviesgesprekken aan en helpen wij u ook offline op maat in een van onze showrooms in Utrecht, Ede en binnenkort ook Surhuisterveen (Friesland). Naast uw doucheset zijn wij gespecialiseerd in de hele badkamer. Kijk dus snel in ons assortiment voor uw favoriete doucheset en alle andere sanitaire artikelen die u nodig hebt!