Douchepaneel

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

17 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

17 artikel(en)

per pagina

Douchepaneel

Een ideale oplossing om uw badkamer wat luxer te maken: Het douchepaneel!. Tegenwoordig wil iedereen toch een douche met ontspannend effect? Doordat er water uit meerdere zijden komt, zorgt een douchepaneel voor een zeer ontspannend effect. Het is een watermassage vanuit meerdere invalshoeken. Dus, heeft u geen plek voor een whirlpool, dan is een douchepaneel een uitstekend alternatief! Het is een soort whirpool, maar dan verticaal. U voelt zich weer heerlijk fit na een vermoeide dag, of lekker ontspannen na het sporten. Het is een ultieme wellness situatie in uw eigen badkamer.

Het gebruik en de werking van het douchepaneel

Douchepanelen kunnen overal geplaatst worden, zowel in een cabine, boven het bad of in combinatie met een inloopdouche. Een douchepaneel heeft een handdouche en zijdouches. U kunt zelf de kracht en de richting van de stralen bepalen. Doordat een douchepaneel een compacte unit is, is hij makkelijk aan de wand te monteren. Douchepanelen zijn te verkrijgen in verschillende maten en modellen en met verschillende afvoersystemen. Het douchepaneel kan gewoon op de bestaande warm- en koudwaterleidingen worden aangesloten dus u hoeft niet alles te verbouwen als u kiest voor een douchepaneel.

Ook bij het douchepaneel van badkamerwarenhuis geldt: alles is voorzien van een anti-kalk rubberlaag. Deze anit-kalk rubberlaag zit op de hand- en zijdouches en op de massagedouches. Kalk krijgt geen kans om zich vast te zetten aan de douche, en is makkelijk schoon te maken! Indien u het douchepaneel normaal gebruikt, zoals het gebruik van maar 1 douche, is de waterdruk optimaal. Indien u gebruik maakt van meer waterdruk, zoals het gebruik van meerdere douches van het douchepaneel, dan zal het douchecomfort toenemen. Kortom, een douchepaneel is een heerlijk bruisende, prikkelende belevenis! Bekijk alle badmeubels snel op badkamerwarenhuis.nl.

Onze Douchepaneel merken:

  • BWH Design
  • Bruynzeel
  • Tres Griferia
  • Grohe