Douchecabine

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

16 artikel(en)

per pagina
U heeft gekozen voor:
Merk: Gelco Design

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

16 artikel(en)

per pagina

Douchecabine

De douchecabine is niet meer weg te denken uit de wereld van het luxe sanitair. Onder een douchecabine verstaan we: een voorgevormde ruimte met wanden en deuren en een geïntegreerde douchebak. Bij badkamerwarenhuis.nl vindt u alle prijsklasses. De douchecabine zorgt voor een ruimtelijk en gezellig gevoel in uw badkamer. De functie van een cabine is uiteraard de badkamer drooghouden. In principe kan iedere badkamer voorzien worden van een doucecabine. Bij ons vind u alle standaard maten, maar ook de minder zeldzame minder populaire douche maten. Een douchecabine laten plaatsen? Dat kan! Wij hebben als een van de weinigen ook een eigen bouwservice

Goedkope Douchecabine kopen?

In ons assortiment bieden wij veel keuze in douchecabines, al dan niet transparant, verschillende douchebakken, aluminium of kunststofframes en er is keus tussen een ronde- of vierkante douchecabine. Of u nu kiest voor de moderne douchecabine, een uniek gedesignde glazen hoekcabine in roestvrij staal of chroom, of als u gewoon op zoek bent naar iets simpels, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Populaire maten

Complete Douchecabine

Hiernaast bieden wij een ruim aanbod met complete douchecabines aan. Een complete douchecabine bestaat uit een douchebak, achterwanden, kraanwerk, douchegarnituur en uiteraard het glaswerk. De luxe modellen zijn zelfs voorzien van een dak met daarin een regendouche, massage jets, thermostaat kranen, zitje, spiegel, plancet.

De geschiedenis van de douchecabine

Zo'n 30 jaar geleden besteedden steeds meer mensen hun geld aan mooiere, luxere en meer gedesignde badkamers. De duurdere en luxere badkamers waren in opkomst. Men ging een douchecabine kopen. Eerder wilde men een functionele ruimte, maar daar kwam verandering in. Men wilde ook graag een mooie ruimte. De verkoop van douches, baden en andere badkamermeubels nam flink toe. De fabriekanten zagen hier natuurlijk brood in en kwamen heel slim met nieuwere producten voor de badkamer. Voorbeelden hiervan zijn de douchecabine en de whirlpool. Men had vroeger geen douchecabine. Vaak zat er niks om het water van de badkamer af te schermen. Af en toe ging men voor een muurtje of een douchegordijn staan maar dat was het.

Trendy Douchecabine

Indien u uw badkamer wilt veranderen, en dit met een beperkt budget wil doen, kan een andere douchecabine een wereld van verschil zijn voor uw badkamer. Hierdoor krijgt de badkamer een geheel nieuwe en frisse uitstraling. De douchecabine kan op veel manieren worden opgebouwd. De trend op dit moment is om uit zo weinig mogelijk profielen de douchecabine op te bouwen. Dit maakt de douchecabine wat minder opvallend. Indien u kiest voor de iets luxere uitstraling is het ook mogelijk om te kiezen voor een geïntegreerde stortdouche of kraan en douchearmaturen te verwerken in de douchecabine. U kunt hierbij ook denken aan massagekoppen of verlichting in de douchecabine. Onze douchecabines zijn snel en eenvoudig te plaatsen. De douchecabines zijn voorzien van veiligheidsglas, en zijn gemakkelijk schoon te houden.