Douche Arm

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 47

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 47

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Douche Arm

De basis van uw douche begint met een douchearm van het BadkamerWarenhuis. Bij ons krijgt u een ruime keuze aan douchearmen en wij bieden u alleen het beste materiaal. Zodat u er zeker van bent dat u via ons een douchearm bestelt van uitsluitend topmateriaal, geven wij op iedere douchearm een garantie van minimaal twee tot maximaal vijf jaar! Zo vind u altijd een douchearm die bij uw inloopdouche past. In onze webwinkel bestelt u een douchearm van kwaliteitsmerken als:

  • BWH Design
  • Bruynzeel
  • Hotbath
  • Wiesbaden

Maar niet alleen kunt u via ons een douchearm bestellen, ook hebben wij nog veel meer diensten en producten op het gebied van sanitair. Kijk hiervoor in onze webwinkel.

Waarom een douchearm bestellen?

Door een douchearm los te bestellen, hebt u slechts één onderdeel voor uw douche. Ook douchekoppen, kranen, etc. zijn nodig voor een werkzame douche. Deze kunt u uiteraard ook op onze site bestellen, alsook een complete badset. Wij bieden u een douchearm aan om u de mogelijkheid te geven om eventueel versleten onderdelen van uw douche te vervangen, om zelf aan de slag te gaan met de installatie van uw douche, om zelf uw douche samen te stellen en om reserveonderdelen aan te schaffen. Hierdoor kunnen wij u met een douchearm en alle andere losse onderdelen op onze site op maat bedienen.

Overige service van het BadkamerWarenhuis

Naast het bestellen van sanitaire artikelen als een douchearm, heeft het BadkamerWarenhuis u veel meer te bieden. Zo bieden wij complete badkamerrenovaties aan. In een vrijblijvend adviesgesprek en aan de hand van een inspectie van een deskundige stellen wij voor u een offerte op en zorgen we ervoor dat uw badkamermeubels zo optimaal mogelijk wordt geïnstalleerd. Interesse? Bezoek dan een van onze showrooms in Utrecht, Ede, Harderwijk of Surhuisterveen. Of neem contact op via tel. 030-8771727 of mail info@badkamerwarenhuis.nl. Voor al uw sanitaire diensten gaat u naar het BadkamerWarenhuis.