Dorpels

Vanwege onze nieuwe website is deze categorie nog niet gevuld, dagelijks zijn wij bezig onze website verder te vullen.
Gebruik het menu of bovenstaande zoekbalk om verder te navigeren.

Heeft u liever persoonlijk advies neem dan contact op met onze klantenservice via 030-8771727 of stuur een mail naar info@badkamerwarenhuis.nl.

Dorpels

Mocht u een inloopdouche hebben dan is het handig en hygiënisch dat het water in de doucheruimte blijft. Dit is afhankelijk van het afschot in de doucheruimte, dit is de aflopende vloer naar afvoer. Het is niet mogelijk om een douchecabine direct op de vloer te plaatsen, tenzij de vloer voldoende waterpas is. Daarom is het plaatsen van een dorpel een ideale oplossing. In ons assortiment leveren wij dorpels van hoge kwaliteit voor een duurzame toepassing voor uw douche.

De dorpel dient steeds meer als vervanging van de douchebak. Mensen willen een strakke badkamer zonder uitstekende douchebakken, daarom is een dorpel de ideale oplossing als je een strak betegelde vloer wilt.

Bij badkamerwarenhuis hebben wij speciaal voor u dorpels in ons assortiment staan. Zo hebben wij verschillende kleuren dorpels staan voor iedere smaak. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze uitgebreide assortiment die ervoor zorgt dat er verschillende vormen dorpels beschikbaar zijn. Geniet nu eindeloos van de Sealskin dorpels nu bij Badkamerwarenhuis.

Diensten van BadkamerWarenhuis

Naast het verkopen en leveren van sanitaire artikelen, hebben wij u nog veel meer te bieden. Zo helpen wij bij het ontwerp van nieuwe badkamers, doen we complete badkamer renovaties en kunnen we helpen met het installeren of zetten van uw nieuwe badkamermeubels. Meer weten over deze diensten? Neem contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar op tel. 030 – 8771727 of mail naar info@badkamerwarenhuis.nl. Alles voor uw badkamer vindt u in het BadkamerWarenhuis.