Complete douchecabine

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

8 artikel(en)

per pagina

Complete douchecabine

Steeds meer mensen zoeken naar complete douchecabines. Dat is best logisch want een complete douchecabine zorgt voor voor luxe en een lekkere sfeer in de badkamer. In de badkamer is de douche een opvallend element. Een complete douchecabine bestaat uit een douchebak, achterwanden, kraanwerk, douchegarnituur en uiteraard het glaswerk. De luxe modellen zijn zelfs voorzien van een dak met daarin een regendouche, massage jets, thermostaat kranen, zitje, spiegel, plancet.

Wij van badkamerwarenhuis willen ervoor zorgen dat als u in de badkamer komt en gebruik maakt van de complete douchecabine u compleet tot rust komt.

Voordelen

  • Meer ruimte en comfort.
  • Badkamer ligt niet blank na het douchen
  • Weinig schoonmaakproblemen
  • Water gaat er niet uit.
  • Geen tegels op de grond nodig.
  • Geeft een luxere en mooie sfeer in de badkamer.

Soorten douchecabine

Een complete douchecabine is er in vele soorten en maten. Zo is er voor iedere badkamer een passende douchecabine. De douchecabines van Badkamerwarenhuis zijn er in vierkant vorm en hoek vorm. De hoekdouchecabine neemt minder ruimte in beslag in uw badkamer. De vierhoekvariant neemt wat meer ruimte in beslag, maar dan heeft u ook meer doucheruimte.

Douchecabine kwaliteit

Onze producten zijn gemaakt om u jarenlang te dienen en optimaal te laten genieten. Hij kost dan wel wat, maar dan heb je er wel wat moois en lux voor terug.

Meer informatie

Wilt u meer informatie en een goed beeld over onze Complete douchecabines of andere badmeubels? Dan kunt u altijd langskomen bij één van onze showrooms. Wij helpen u graag bij onze showrooms verder met deskundig advies. Check voor onze showrooms samen met de openingstijden op onze site