Badwand

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 28

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 28

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Badwand

Badwand van hoge kwaliteit vindt u bij het BadkamerWarenhuis. Wij bieden u fantastische merken waarvan u bij ons een badwand met prachtig design besteld. Zo kiest u in ons assortiment voor kwaliteitsmerken als:

  • Aqualux
  • BWH Design
  • Bruynzeel
  • Kerra Design
  • Sealskin

Met een badwand van een van deze merken weet u zeker dat u jarenlang voorzien bent. Een badwand is eenvoudig te installeren, maar u kunt dit ook via het BadkamerWarenhuis laten doen. Wij zorgen ervoor dat uw badwand en alle eventuele renovatiewerkzaamheden van uw badkamer vakkundig en professioneel worden uitgevoerd. Hiermee zijn wij niet alleen een online warenhuis voor uw badkamer, maar ook fysiek helpen wij u te allen tijde.

Wat is een badwand?

Hoewel een badwand misschien niet direct een term is die u zult herkennen, weet u wel gelijk wat dit betekent wanneer u de foto’s hiervan in ons assortiment ziet.. Een badwand plaatst u aan de kop van het bad en deze zorgt ervoor dat de rest van de badkamer droog blijft wanneer u staat te douchen. Een badwand is hierdoor ideaal voor een bad-/douchecombinatie. Weten welke badwand het meest ideaal is voor uw bad? In de kantlijn hebben wij voor u een handig selectiesysteem ontworpen waarmee u allerlei kenmerken zelfstand kan invoeren; van afmetingen tot type glas. Kies dus eenvoudig en snel de ideale badwand op BadkamerWarenhuis.nl. Meer weten over onze diensten? We staan voor u klaar!

Het BadkamerWarenhuis: online en offline uw favoriete sanitaire showroom

Wij zijn er iedere maandag tot en met zaterdag om u te helpen aan de beste sanitaire artikelen en de prachtigste badkamers. Met onze online webwinkel kunnen wij u al binnen een paar dagen bedienen met uitstekende sanitaire artikelen, zoals kranen, een badkamermeubel of een douche. Maar ook bent u van harte welkom in een van onze showrooms in Utrecht, Ede en binnenkort ook Surhuisterveen (Friesland). Al onze contactgegevens vindt u op de site. Neem contact met ons op en bestel het beste sanitair op BadkamerWarenhuis.nl.