Badsets

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

4 artikel(en)

per pagina

Een voordelige badset van topkwaliteit en prachtig design online bestellen? BadkamerWarenhuis maakt het mogelijk. Wij hebben voor u in ons assortiment een badset in zes verschillende uitvoeringen voor u klaarliggen, maar ook diverse andere douche. Een badset uit ons assortiment is altijd van degelijke kwaliteit. Hiervoor selecteren wij louter topmerken. Denk bijvoorbeeld aan merken als:

  • Hotbath
  • Wiesbaden

Met deze merken kunt u jarenlang vooruit; op een badset uit ons assortiment zit namelijk een garantie van vijf jaar! Om u te laten zien wat zo’n badset precies inhoudt, vertellen wij hieronder meer over enkele modellen van beide merken uit ons assortiment:

Handdouche WB Titan 10cm

De WB Titan is een verchroomde badset met een doorsnede van tien centimeter. Met deze handdouche hebt u verschillende mogelijkheden; u kunt de doorstroming van water op verschillende manieren instellen. Bovendien haalt u zeker kwaliteit in huis. Op de badset zit namelijk een garantie van maar liefst vijf jaar!

Hot Bath Mate HDS3 Badset Chroom

Ook op deze fantastische badset krijgt u van ons een prachtige garantie van vijf jaar. Dit eigenaardige ontwerp van Hotbath ligt comfortabel in de hand en onderhoudt u eenvoudig. Het verchroomde materiaal is makkelijk te ontdoen van kalk en ook de vorm draagt bij aan een handige schoonmaak. De levertijd van deze fantastische badset bedraagt bovendien slechts drie dagen!

Service bij een badset

Bij het bestellen van een badset zorgen wij ervoor dat u de beste service krijgt. Wij leveren altijd zorgvuldig uw badmeubels en toiletten en wanneer er iets niet in orde is of u hebt hier vragen over, dan staan wij voor u klaar. Bel ons van maandag tot en met zaterdag op 030-8771727 of mail naar info@badkamerwarenhuis.nl. Wij zijn het beste te bereiken tijdens de openingstijden van onze showroom in Utrecht, waar u ook terecht kunt voor vrijblijvende adviesgesprekken alsook alle artikelen. Dat geldt natuurlijk ook voor onze showrooms in Ede en Surhuisterveen. Het BadkamerWarenhuis is online en offline uw favoriete sanitair specialist.