Wastafels op maat

 

Als u een badmeubel aanschaft of op maat laat maken, wilt u natuurlijk een mooie wastafel die daar naadloos op aansluit. Maar het gaat niet alleen om de juiste maten, een wastafel is een belangrijk onderdeel van het badmeubel en moet zowel functioneel als mooi zijn. Gelukkig is er genoeg keuze voor u om uit te kiezen! Hieronder een samenvatting van de mogelijkheden. Als u meer vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, of beter: even langskomen in een van onze showrooms!

Materiaal

Om u zoveel mogelijk keuze te bieden werken wij met verschillende materialen:

- Composiet
- Keramiek
- Solid Surface
- Fenix NTM
- TopCore

Kleur & Ontwerp

Een maatwerkmeubel sluit volledig aan op uw wensen, zo ook de wastafel! U zag zo net al alle beschikbare materialen en elk van deze materialen beschikt over een eigen kleurenpallet. In totaal zijn er meer dan 100 kleuren mogelijk!

Als het op het ontwerp aankomt, dient u te kijken naar een ontwerp dat zich aansluit bij de eigenschappen die u graag bij uw wastafel ziet. Vrijwel alle wastafelbladen zijn strak afgewerkt en van hoge kwaliteit. Op deze manier gaan ze jarenlang mee! 

 

Frameworks

Frameworks zijn frames die om je badmeubel heen zitten en je wastafel ondersteunen. Deze frames creëeren een stoer en elegant gevoel in uw badkamer en geven je meubel net een beetje extra. Op deze manier heb je een tof geheel van zelf-samengestelde producten, hangend in een nog toffer omhulsel!

Het frame zelf is gemaakt van 3 cm gecoat staal en leverbaar in 3 breedte-maten(buitenmaat):

- 96 cm
- 126 cm
- 156 cm

In het kleinste frame past een badmeubel van 90 cm, voor het middelste model zijn er badmeubels van 120 cm. Het grootste frame is geschikt voor twee badmeubels van 75 cm.

Decortop

Decortop heeft een levendige uitstraling, dit komt mede door de levendige uitstralingen en kleuren. Op de foto hieronder ziet u bijvoorbeeld een blad in de kleur 'Craft'. Dit blad word gecombineerd met een keramische opbouwkom.

Natuurlijk heeft u ook bij Decortop de volledige keuze wat betreft de maat en de kleur. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor keramiek of composietsteen.

 

 

Hiervoor gaven we al aan dat er vele opties zijn op het gebied van kleur. Nu bent u natuurlijk benieuwd welke opties dat zijn. Daarom tonen we voor u hieronder de kleurencollectie voor Decortop.

Composietsteen

Composietsteen is weer een ander materiaal met natuurlijk weer andere kwaliteiten. Composietsteen word strak afgewerkt en dit zorgt natuurlijk meteen voor een moderne uitstraling. Ook beschikt compositiesteun over een kleurenpallet met maar liefst 32 kleuren!

 

De kleurencollectie van composietsteen bestaat uit 4 onderdelen, u vind ze alle 4 hieronder.

Easy

Classic

Premium

Ultimo

Keramiek

Keramiek bestaat uit veel rustigere en expresievere kleuren. Dit zorgt ervoor dat er een bijzondere sfeer in de badkamer wordt gecreëerd. De keramische maatwerk modellen beschikken zich over 31 verschillende kleuren die toepasbaar zijn!

Keramiek Wastafel Badkamerwarenhuis

De kleurencollectie van composietsteen bestaat uit 3 onderdelen, u vind ze alle 3 hieronder.

 

Easy

  Easy Maatwerk Keramiek

Classic

 Classic Maatwerk Keramiek

Premium

  Premium Maatwerk Keramiek