Wastafelbladen

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 123

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 123

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wastafelblad

In ons assortiment vindt u een schitterend wastafelblad voor uw badkamer. Van ons kunt u altijd verwachten dat uw wastafelblad van topkwaliteit is gemaakt. Daarnaast hebben wij bij het BadkamerWarenhuis een scherp oog voor detail en diverse badkamermeubels. Om u een idee te geven van ons assortiment, lichten we hieronder enkele wastafelbladen uit onze collectie nader toe:

 • BWH Design Laguna wastafelblad hardsteen zwart 80 cm
  Hardsteen, ook wel arduin genoemd, is een kalksteen dat veel voorkomt de Henegouwen, Ardennen (zuiden van België) en Ierland. Het is een prachtig gesteente en ongelofelijk sterk. Het is dan ook een kunst dat het wastafelblad van BWH Design zo mooi uit één stuk is gesneden. Het wastafelblad heeft geen kraangat waardoor de oppervlakte nog eenvoudiger is schoon te houden.
 • SaniCare Keramische dubbele wastafelblad
  Voor het gezin is dit dubbele wastafelblad ideaal. Niet alleen omdat het de mogelijkheid heeft voor twee kranen en wasbakken, maar ook omdat het wastafelblad een praktisch design heeft. Het is namelijk te combineren met de badmeubels Q1 en Q2 waardoor u extra opbergruimte creëert in de badkamer.
 • Waskom BWH Design Larx
  U vindt bij ons niet alleen grote, ruime wastafels, maar ook compacte ontwerpen. De Larx van BWH design is daar een uitstekende voorbeeld van. De Larx is het ideale extra wastafelblad voor in de toiletkamer of in de slaapkamer. U bestelt dit wastafelblad in de maten 41 of 46 cm.

Wastafelblad online bestellen

Welke wastafel u ook online bestelt, wij leveren deze zorgvuldig bij u aan de deur. De levertijd van een wastafel verschilt en is afhankelijk van onder meer grootte en gewicht. De Larx bijvoorbeeld leveren wij in drie werkdagen. De Laguna duurt zeven werkdagen en de dubbele wastafel van SaniCare duurt twee weken. Naast online bestellen, kunt u bij ons ook uw nieuwe badmeubels in de showroom ophalen. Neem hiervoor contact met ons op: bel 030-8771727, mail info@badkamerwarenhuis.nl of bezoek een van onze showrooms in Ede, Utrecht en binnenkort ook in het Friese Surhuisterveen!