Toiletmeubels

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 32

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 32

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toiletmeubels

Badkamerwarenhuis zorgt ervoor dat u kan genieten van de beste toiletmeubels. Wij hebben op onze website en in de showroom fantastische toiletmeubels klaarliggen voor u. Zo zijn er verschillende meubels van glans wit, keramische tot natuurstenen toiletmeubels. Er zijn toiletmeubels met spiegel en zonder spiegel.

Naast de ideale toiletmeubels heeft u ook een toilet  nodig in uw badkamer. Advies nodig? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op of bezoek een van onze showrooms in Ede, Utrecht en Surhuisterveen.

Onderhoud van toiletmeubel

Een Toiletmeubel uit onze webwinkel is altijd van degelijke kwaliteit. U houdt iedere meubelwastafel eenvoudig schoon. Door te poetsen met een beetje azijn en schoonmaakmiddel blijft uw toiletmeubel jarenlang goed. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een natuurstenen toiletmeubel te herstellen. Mocht zo’n model na verloop van tijd de nieuwigheid eraf gaan of een paar krasjes bevatten, dan is het gewoon mogelijk om zo’n natuurstenen toiletmeubel te polijsten. Op deze manier is de meubel weer zo goed als nieuw. Op deze manier kan uw tafelblad wel decennia meegaan. Bovendien hoeft u zich de eerste paar jaar nergens zorgen over te maken; op ieder product zit sowieso twee jaar garantie!

Diensten van BadkamerWarenhuis

Naast het verkopen en leveren van sanitaire artikelen, hebben wij u nog veel meer te bieden. Zo helpen wij bij het ontwerp van nieuwe badkamers, doen we complete badkamer renovaties en kunnen we helpen met het installeren of zetten van uw nieuwe badkamermeubels. Meer weten over deze diensten? Neem contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar op tel. 030 – 8771727 of mail naar info@badkamerwarenhuis.nl. Alles voor uw badkamer vindt u in het BadkamerWarenhuis.