Meubelwastafels

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 181

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 181

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Meubelwastafel

Het BadkamerWarenhuis is de plek waar u de beste meubelwastafel vindt, op het web en in onze showrooms. Wij hebben voor u een fantastische meubelwastafel in ons assortiment klaarliggen. Van een helder witte, keramieken meubelwastafel tot een natuurstenen meubelwastafel; u vindt ze in ons assortiment. U kiest bij ons een meubelwastafel uit de volgende merken:

 • Bruynzeel
 • Sanicare
 • BWH Design 

Advies nodig bij de aanschaf van de ideale badkamermeubels, zoals toiletten of badmeubels? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op of bezoek een van onze showrooms in Ede, Utrecht, Harderwijk en Surhuisterveen.

Onderhoud van meubelwastafel

Een meubelwastafel uit onze webwinkel is altijd van degelijke kwaliteit. U houdt iedere meubelwastafel eenvoudig schoon. Door te poetsen met een beetje azijn en schoonmaakmiddel blijft uw meubelwastafel jarenlang goed. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een natuurstenen meubelwastafel te herstellen. Mocht zo’n model na verloop van tijd de nieuwigheid eraf gaan of een paar krasjes bevatten, dan is het gewoon mogelijk om zo’n natuurstenen meubelwastafel te polijsten. Op deze manier is de wastafel weer zo goed als nieuw. Op deze manier kan uw tafelblad wel decennia meegaan. Bovendien hoeft u zich de eerste paar jaar nergens zorgen over te maken; op ieder product zit sowieso twee jaar garantie!

Diensten van BadkamerWarenhuis

Naast het verkopen en leveren van sanitaire artikelen, hebben wij u nog veel meer te bieden. Zo helpen wij bij het ontwerp van nieuwe badkamers, doen we complete badkamer renovaties en kunnen we helpen met het installeren of zetten van uw nieuwe badkamermeubels. Meer weten over deze diensten? Neem contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar op tel. 030 – 8771727 of mail naar info@badkamerwarenhuis.nl. Alles voor uw badkamer vindt u in het BadkamerWarenhuis.