Fonteinmeubels

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

13 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

13 artikel(en)

per pagina

Fonteinmeubel

Een fonteinmeubel voor een scherpe prijs haalt u snel in huis via het BadkamerWarenhuis. In ons assortiment hebben wij verschillende modellen voor u klaarliggen die u al voor een paar tientjes bij ons aanschaft. Een fonteinmeubel hebben wij bovendien binnen een korte tijd bij u thuis bezorgd. Van ons krijgt u een ruime keuze waardoor u altijd de ideale fonteinmeubel voor u bij ons vindt. Wij hebben meer dan negentig verschillende fantastische ontwerpen in ons assortiment. Zo bestelt u bij ons deze badkamermeubels van materialen als:

  • Keramiek
  • Arduin (blauw hardsteen of hardsteen)
  • Solid Surface

En u vindt van deze materialen een fonteinmeubel in verschillende stijlen; van modern tot klassiek. Weten welke fonteinmeubel het beste is voor uw huis? Kijk snel en bestel deze nu online!

Wat is een fonteinmeubel?

’Fontein’ is het Latijnse woord voor ‘bron’. Letterlijk betekent fontein dan ook een natuurlijke of kunstmatige installatie die water spuit. Een kraan is volgens dit principe ook een fontein. Vandaar de benaming ‘fonteinmeubel’. Een fonteinmeubel is in brede zin een kleinere variant op de wastafel. In de meeste huizen wordt een fonteinmeubel dan ook niet als wastafel gebruikt, maar eerder op plaatsen waar een kleiner wastafeltje gewenst is. Bijvoorbeeld op toiletten. Ook in de slaapkamer kan een fonteinmeubel gebruikt worden (mits er een wateraansluiting en –afvoer is). Het compacte formaat ervan zorgt ervoor dat een fonteinmeubel praktisch is voor voornamelijk het handen wassen.

Online bestellen en bezorgen

Bij het BadkamerWarenhuis zorgen wij ervoor dat uw fonteinmeubel zo snel mogelijk bij u in huis komt. Vanwege het compacte formaat leveren wij de meeste binnen twee weken. De exacte levertijd vindt u bij het artikel dat u zoekt. Wilt u meer weten over deze artikelen of andere sanitaire producten en diensten van het BadkamerWarenhuis, neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. Mailen kan ook naar info@badkamerwarenhuis.nl. Of bezoek een van onze showrooms waar wij de koffie klaar hebben staan!