badmeubels op maat

Badmeubels op maat!

Badmeubels op maat

Op zoek naar een badmeubel op maat? Wij bieden alle soorten badkamermeubelen in de door jou gewenste maten. Op deze manier heb je een badmeubel geheel op maat gemaakt en naar jou smaak. Ook ben je bij het op maat laten maken van een badmeubel niet afhankelijk van een wastafel. Het meubel kan zo gemaakt worden zodat 'ie onder elke wastafel past. Vaak worden de meubels opgemaakt van hout, bij ons is het ook mogelijk om ander soorten meubels, zoals hoogglans wit, op maat te laten maken.

Houten badmeubel op maat

 Hout in de badkamer zul je denken? Jazeker! Dat kan prima. De meubels worden afgewerkt met een speciale coating die zich hecht aan het hout. Hierdoor ontwikkelt zich een duurzame en bestendige bescherming zonder afreuk te doen aan de look-and-feel van het hout. Je kunt er dus optimaal van genieten. De coating beschermt niet alleen tegen vocht, maar ook nog eens tegen vuil. Daarnaast zorgt de coating ook voor een intesivering van de kleur van het hout. Aangezien de coating tot diep in het hout dringt, tast het de structuur niet aan. Het hout zal dus altijd aanblijven voelen als hout. Een aandachtspunt bij een houten meubel is dat hout altijd krimpt en uitzet waardoor scheurtjes ontstaan. Door het aandacht te geven blijft het meubel altijd in goede conditite. 

Tip!: Combineer een houten meubel met een natuurstenen wastafel of natuurstenen waskom

 

Alle soorten badmeubelen op maat 

Naast badmeubelen met een houten look kun je bij ons ook terecht voor opmaat meubels met een andere look / kleur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hoogglans wit, antraciet of zwart. Andere kleuren zijn natuurlijk ook mogelijk. Voor het beste advies raden wij je aan om telefonisch of via mail contact met ons op te nemen of even langs een van onze badkamerwinkels langs te komen.