Badmeubels

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 201

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 201

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Badmeubel

Welk badmeubel u ook zoekt, u vindt deze in het BadkamerWarenhuis. Wij bieden uw favoriete badmeubel online en offline aan. Bestelt u een badmeubel bij ons online, dan profiteert u van een degelijke en betrouwbare service. Zo dragen wij het ‘Webshop Keurmerk’ van de Consumentenbond en de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Wij zorgen ervoor dat uw badmeubel zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. In ons assortiment hebben wij de volgende meubels voor uw badkamer klaarliggen:

Wilt u de gehele badkamer renoveren en heeft u daarvoor geschikte badmeubels nodig? Het BadkamerWarenhuis is uw favoriete partner! Wij helpen u met het ontwerp van uw nieuwe badkamer en zorgen ervoor dat deze ook juist wordt gerenoveerd.

De badkamer met het juiste badmeubel

Samen met u zoeken wij naar het juiste badmeubel of –meubels voor uw nieuwe badkamer. In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek komen wij met een prachtig ontwerp. Naar aanleiding van dat gesprek komt een van onze vakmensen uw badkamer inspecteren en komen we daarna met een offerte. Uiteraard krijgt u van ons de ruimte om prijzen te vergelijken. Wilt u alleen een badmeubel bestellen? Natuurlijk is dat ook geen probleem bij het BadkamerWarenhuis!

Badmeubel online bestellen

Afhankelijk van het badmeubel dat u bestelt, duurt levering van uw bestelling 1 dag tot circa 2 weken. Wij zorgen ervoor dat uw badkamermeubels in perfecte staat bij u aan de deur wordt geleverd. Wilt u meer weten over onze diensten? Wij helpen u graag. Voor vragen en opmerkingen zijn wij van maandag tot en met zaterdag telefonisch te bereiken vanaf 10.00 uur. Bel hiervoor 030-8771727. Mailen kan ook naar info@badkamerwarenhuis.nl. Ook bent u altijd van harte welkom in een van onze showrooms in Utrecht, Ede en binnenkort ook Surhuisterveen; de koffie staat klaar!