Badmeubel Onderkasten

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 425

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 425

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Badmeubel onderkast

Creëer extra ruimte in uw badkamer met een badmeubel onderkast uit ons assortiment. Wij bieden u een aantal handige modellen die u eenvoudig onder uw wastafel plaatst. De loze ruimte onder de wastafel wordt door een badmeubel onderkast van het BadkamerWarenhuis optimaal benut. Kies een badmeubel onderkast uit de volgende modellen:

 • Badmeubel onderkast met poten BWH Design Dino 50x30x50cm wit 57030 + 10070
 • BWH Design Tigris badmeubel onderkast + wastafel wit 60cm / 80cm / 100cm / 120cm
 • BWH Design Wiesbaden badmeubel onderkast wit (zonder wastafel) 60cm / 80cm / 100cm
 • Bruyneel Giro onderbouwkast 75cm / 100cm / 120cm / 150cm

Onze merken

Om u een badmeubel onderkast te leven van uitstekend kwaliteit, nemen wij alleen topmerken op in ons assortiment. Voor een badmeubel onderkast betekent dat u kunt kiezen uit de volgende twee kwaliteitsmerken:

 • Bruynzeel
  Bruynzeel is een oer-Hollands merk dat werd opgericht in 1897. Toendertijd was het een Nederlandse timmerfabriek dat vooral deuren en vloeren maakten. Vandaag de dag staat Bruynzeel bekend om zijn keukens, maar biedt het merk ook hoogwaardige kwaliteit badkamermeubilair. Zoals het Bruyneel Giro badmeubel onderkast.
 • BWH Designs
  Met BWH Designs weten wij zeker dat we u 100% kwaliteit aanbieden. BWH Designs is namelijk ons huismerk. De sanitaire meubelen, zoals een badmeubel onderkast uit ons assortiment, worden gemaakt van de beste materialen.

Online en offline diensten van BadkamerWarenhuis

Bestelt u een badmeubel onderkast of andere badkamermeubels uit ons assortiment, dan zorgen we ervoor dat u deze zorgvuldig thuis krijgt bezorgd. Maar naast het leveren van uw badmeubel onderkast hebben wij als sanitair specialist nog veel meer te bieden. Zo helpen we u bij het ontwerp van uw badkamer, doen we complete renovaties, houden we vrijblijvende adviesgesprekken en vergelijken we offertes. Kortom, bij het BadkamerWarenhuis bedienen we u op maat! Wilt u gebruik maken van onze diensten of meer weten over de onderkasten uit ons assortiment, laat het weten. Mail naar info@badkamerwarenhuis.nl, bel 030 - 877 17 27 of bezoek een van onze showrooms.