Badmeubel Afvoeren

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

23 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

23 artikel(en)

per pagina

Afvoer artikelen

Alles voor de afvoer van uw badmeubel bestelt u op BadkamerWarenhuis.nl. Wij zijn uw online specialist op het gebied van sanitair. In ons assortiment hebben wij circa achttien verschillende afvoer artikelen van degelijke kwaliteit. Om de kwaliteit van onze afvoer artikelen te garanderen, hebben wij ervoor gezorgd dat u bij ons altijd kiest voor kwaliteitsmerken. Daarom hebben wij in ons assortiment de volgende merken opgenomen:

Op ieder artikel uit ons assortiment van afvoer producten zit twee tot vijf jaar garantie. Bovendien zorgen wij ervoor dat u deze dankzij onze zorgvuldige bezorgservice snel en in goede orde thuis krijgt bezorgd.

Onderhoud van afvoer

Het belangrijkste aan een afvoer is dat deze niet verstopt raakt. Maar in veel gevallen is dat op den duur onvermijdelijk. Aan de wastafel wordt namelijk geschoren, gespuugd, gepoetst, geflost. Kortom, de afvoer krijgt veel te verwerken en vuil kan zich in de loop der tijd gaan ophopen. Met goed onderhoud voorkomt u dat. Bij een nieuwe afvoer zal alles nog eenvoudig doorspoelen. Maar wanneer er kalkvorming ontstaat of vuil zich ophoopt, gaat de afvoer steeds meer verstopt raken. Veel van onze afvoeren hebben dan ook een opvangbakje die het grootste vuil opvangen. Let er op dat u deze regelmatig verschoont. Bovendien is het ook handig om de afvoer buizen van tijd tot tijd te borstelen met een beetje azijn of bleek. Hiervoor zijn speciale borstels te koop. Bovendien kunnen onze clickwastes ook helpen. Hiermee kunt u voorkomen dat u vuil meteen doorspoelt. Bijvoorbeeld wanneer u zich geschoren heeft. Kijk voor zo’n clickwaste en de juiste afvoer voor u in ons assortiment.

Overige diensten van BadkamerWarenhuis.nl

BadkamerWarenhuis.nl is uw favoriete badkamermeubels specialist. Naast dat wij al onze sanitaire artikelen online aanbieden, bieden wij u ook een aantal fantastische diensten aan. Zo helpen wij u met het ontwerpen van uw badkamer, vergelijken we offertes, bieden we vrijblijvende adviezen aan en renoveren wij uw badkamer!