Badkamermeubels

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 1099

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

1 tot 24 van 1099

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Badmeubels

Badkamermeubels bestaan uit een wastafel, onderkast met lades of deurtjes en een spiegel. De set badkamermeubel is uit te breiden met onder andere kolomkasten en spiegelkasten. Buiten het functionele aspect zijn de hedendaagse badkamermeubels qua uitstraling een waar paradepaardje voor de badkamer met hierbij de keuze mogelijkheden uit de diversen stylen van strak en modern tot landelijk en nostalgisch.

Afmeting

U wilt een badkamermeubel kopen, maar weet nog niet waar u allemaal op moet letten? Allereerst is het natuurlijk belangrijk om de juiste afmetingen te weten. De juiste afmeting van uw badmeubel is natuurlijk sterk afhankelijk van de ruimte van de badkamer. Het is vaak dringen in de badkamer en als de ruimte het toelaat is een tweepersoons badkamermeubel een echte aanrader.

Bekijk ook onze badkamermeubelsets en kolomkasten.

Kwaliteit

De kwaliteit is een erg belangrijk aspect, omdat de badkamer nu eenmaal en vochtige ruimte is. Hierom is een kwalitatieve badmeubel nodig voor uw badkamer. Om deze redenen levert Badkamerwarenhuis alleen maar kwaliteits badmeubels voor u. Dit is ook één van de redenen dat we volledig achter onze producten staan. Mocht er wat gebeuren, heeft u altijd minimaal 2 jaar garantie op alle producten van Badkamerwarenhuis.

Hoge of halfhoge kolomkast

U kunt de keuze maken om naast uw badmeubel ook een kolomkast te gaan nemen. Hierin heeft u de keuze tussen een hoge of een halfhoge kast. Door middel van deze kasten kunt u meer spullen opbergen in uw badkamer. Het zal er ook voor gaan zorgen dat uw badkamer er een stuk design bij heeft. Meestal zitten de kasten in een set samen met de badmeubel, mocht dat niet het geval zijn. Moet u goed gaan kijken of de kleuren bij elkaar passen.

Hoogte

Iets wat we graag onder de aandacht brengen is de hoogte, bedenk van te voren goed welke hoogte bij u past. Bij Badkamerwarenhuis bieden we badmeubels van verschillende hoogtes en breedtes. Dit doen we, zodat u een ruime keuze heeft tussen de hoogtes van Badmeubelen. Dit betekent dat u bijna altijd een passende meubel voor uw badkamer kan vinden.

Spiegels

Een niet te onderschatten onderdeel van het badmeubel is de badkamerspiegel. Een grote spiegel maakt de badkamer "ruimer". Een spiegelkast is zeer praktisch om de wat kleinere spullen uit het zicht op te bergen. Spiegels voorzien van verwarming zijn ook ideaal, want dit gaat namelijk het beslaan van de spiegel tegen.

Verlichting

Uiteraard kan verlichting bij uw badkamermeubel niet ontbreken. Onze speciale badkamerverlichting kan op de spiegel of spiegelkast gemonteerd worden, zodat het een geheel blijft. De spiegels voorzien van geïntregeerde tl- of ledverlichting geeft zeer mooi effect. De verlichting kan uw hele badkamer laten schijnen, maar zorgt ervoor dat uw badkamer geen spotlight wordt. Bij Badkamerwarenhuis hebben we verschillende soorten verlichting voor verschillende plekken in de badkamer. Hierom heb je een ruime keuze tussen verlichting in je badkamer.