Badkamer all in

Een badkamer all in betreft bij ons het sanitair inclusief de arbeid die verricht wordt om jouw huidige badkamer, van A tot Z, weer als nieuw te krijgen! In de branche wordt er veel geroepen met All-in stuntprijzen. Dit doen wij niet, omdat het simpelweg niet mogelijk is om dat van tevoren te weten. Wij houden ons aan onze visie om altijd open, eerlijk en transparant te zijn. Bij all-in prijzen zijn er teveel factoren die de prijs kunnen beinvloeden. Daarom geven wij altijd 2, geheel vrijblijvende, offertes uit bij een gesprek.

2 offertes

Zodra je bij ons in de showroom bent geweest en bent geadviseerd over jouw badkamer dan krijg je bij ons, indien dit gewenst is, 2 offertes mee. 1 voor de aankoop van het sanitair, en 1 voor de arbeid die het kost om de badkamer te renoveren / sanitair te plaatsen. Deze offertes zijn geheel vrijblijvend, je ontvangt ze na het gesprek per mail waarin alles gedetailleerd is uitgelegd. Na het opsturen van de offertes zullen wij je nooit, maar dan ook nooit nabellen om te vragen wat je van de offerte vind. Wij geloven niet in agressief verkopen en dit doen we dan ook niet. Een badkamer is geen snelle aankoop, voor een badkamer zul je vast meerdere offertes opvragen en vergelijken waardoor jezelf de beslissing kunt maken.

 

1 aanspreekpunt

Als badkamerwinkel hebben we naast een aantal showrooms in het land, als enige in Nederland ons eigen bouwteam. Dit betekent dat we naast het leveren van het sanitair ook jouw oude badkamer slopen en de nieuwe opbouwen. Dit wordt, sinds onze start in 2008, zeer gewaardeerd omdat je als klant maar 1 aanspreekpunt hebt. Alles wordt je hierdoor uit handen genomen. Zo hoef je bijvoorbeeld geen rekening te houden met de planning van het leveren van het sanitair en de klusjesman die de badkamer bouwt. Wil je meer informatie? Bel of kom langs in een van onze showrooms. Voor advies voor een complete badkamer raden we je wel aan om even een afspraak te maken.