Vrijstaand Bad

Vanwege onze nieuwe website is deze categorie nog niet gevuld, dagelijks zijn wij bezig onze website verder te vullen.
Gebruik het menu of bovenstaande zoekbalk om verder te navigeren.

Heeft u liever persoonlijk advies neem dan contact op met onze klantenservice via 030-8771727 of stuur een mail naar info@badkamerwarenhuis.nl.

Vrijstaand bad

De naam zegt het al dit bad is volledig vrijstaand te plaatsen. De afwerking van een vrijstaand bad is dus erg belangrijk en zijn helemaal voorzien van panelen. Vooral in de ruimere badkamer komt dit bad exreem goed tot zijn recht. Momenteel zijn deze baden ook erg populair in de slaapkamer. De enige benodigdheden zijn een water aanvoer waarop de kraan aangesloten kan worden en de water afvoer om het bad weer leeg te laten lopen. Door de vrijstaande positie van het bad, dient u wel enige rekening te houden met de keuze van een badkraan. Staande badkranen waarbij de water aansluitingen uit de vloer komen zijn hier speciaal voor ontworpen. Net zoals bij een standaard ligbad moet er onder het ligbad een water afvoer zitten.

Vragen over een vrijstaand bad

Meer weten over een vrijstaand bad uit ons assortiment, dan helpen wij u graag. Bel ons voor vragen over uw vrijstaand bad of over een van onze andere producten op 030 – 8771727. Of mail info@badkamerwarenhuis.nl en u krijgt in vijf werkdagen een antwoord. Ook bent u van harte welkom in een van onze showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen. Naast onze badkamerartikelen, bieden wij nog veel meer diensten aan, zoals:

  • Renoveren van badkamers
  • Vrijblijvende adviesgesprekken
  • Inspecteren van de badkamer
  • Opstellen van offertes

Het BadkamerWarenhuis is online en offline uw favoriete sanitair specialist. Kijk ook bij onze wastafelsbaden en tegels.