Douchebad

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

5 artikel(en)

per pagina

Douchebad

Een douchebad is een ligbad voorzien van een extra breed en vlak gedeelte om gemakkelijk te kunnen staan. Hierdoor kan het bad tevens als douche gebrruikt worden. Door op de rand van het douchebad een badwand te plaatsen, heeft u een douche en een bad in 1. Dit is een goede manier voor mensen die en een douche willen en een bad, maar de ruimte daarvoor niet hebben. Een douchebad is daarom de perfecte oplossing die ook nog eens minder ruimte inneemt in de badkamer.

Douchen in bad

De douchekop ten behoeve van het douchen in de badkuip is meestal met een doucheslang op de badkraan aangesloten Deze speciale badkranen hebben tevens een gewone uitloop, alsmede een wisselklep tussen uitloop en douche. Met een hefboom kan voor de kraanuitloop of voor de douche worden gekozen en als de kranen dicht zijn kan in de tussenstand kan de doucheslang zich dan legen via de kraanuitloop. Afhankelijk van het type douchekop dient de watertoevoer tussen de 6 en de 12 liter per minuut te zijn voor een normale gerieflijke douche. Douchekranen zijn vanouds tweeknopsmengkranen, maar tegenwoordig past men de thermostaatkraan toe.

Vragen over een Douchebad

Meer weten over een Douchebad uit ons assortiment, dan helpen wij u graag. Bel ons voor vragen over uw Douchebad of over een van onze andere producten op 030 – 8771727. Of mail info@badkamerwarenhuis.nl en u krijgt in vijf werkdagen een antwoord. Ook bent u van harte welkom in een van onze showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen. Naast onze badkamerartikelen, bieden wij nog veel meer diensten aan, zoals:

  • Renoveren van badkamers
  • Vrijblijvende adviesgesprekken
  • Inspecteren van de badkamer
  • Opstellen van offertes

Het BadkamerWarenhuis is online en offline uw favoriete sanitair specialist. Kijk ook bij onze wastafelsbaden en tegels.