Badpoten

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

4 artikel(en)

per pagina

Badpoten

Om uw bad compleet te maken hebben wij badpoten voor u! Deze badpoten zorgen ervoor dat uw bad niet gaat inzakken. Tevens kunt u zo uw bad afstellen, en biedt het extra stevigheid. De badpoten van badkamerwarenhuis zijn van hoge kwaliteit en voor een zeer scherpe prijs! Nu talloze verschillende badpoten beschikbaar bij Badkamerwarenhuis. Geniet van verschillende kleuren en maten!

Badpoten zijn nodig bij een bad om de bad omhoog te houden. Zo wordt er meestal stelpoten meegeleverd, maar soms is dat niet het geval en moet u zelf zorgen voor stelpoten. Bij badkamerwarenhuis bent u bij het juiste adres voor stelpoten, want wij bieden universele stelpoten aan die bij elke bad gebruikt kunnen worden. 
Zo zorgen wij ook voor verschillende soorten stelpoten, zoals de 2 delige, 3 delige of 5 delige stelpoten set. Zo vind u altijd wat u nodig heeft bij Badkamerwarenhuis! 

Een voordelige badpoten van topkwaliteit enprachtig design online bestellen? BadkamerWarenhuis maakt het mogelijk. Wij hebben voor u in ons assortiment een Stelpoten in zes verschillende uitvoeringen voor u klaarliggen, maar ook diverse andere douche. Een badset uit ons assortiment is altijd van degelijke kwaliteit. Hiervoor selecteren wij louter topmerken. 

Vragen over badpoten

Meer weten over een badpoot uit ons assortiment, dan helpen wij u graag. Bel ons voor vragen over uw badpoot of over een van onze andere producten op 030 – 8771727. Of mail info@badkamerwarenhuis.nl en u krijgt in vijf werkdagen een antwoord. Ook bent u van harte welkom in een van onze showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen. Naast onze badkamerartikelen, bieden wij nog veel meer diensten aan, zoals:

  • Renoveren van badkamers
  • Vrijblijvende adviesgesprekken
  • Inspecteren van de badkamer
  • Opstellen van offertes

Het BadkamerWarenhuis is online en offline uw favoriete sanitair specialist. Kijk ook bij onze wastafelsbaden en tegels.