Badafvoer

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

7 artikel(en)

per pagina

Badafvoer

Een voordelige Badafvoer van topkwaliteit en prachtig design online bestellen? BadkamerWarenhuis maakt het mogelijk. Wij hebben voor u in ons assortiment een badset in zes verschillende uitvoeringen voor u klaarliggen, maar ook diverse andere douche. Een badafvoer is een afvoer die gebruikt wordt bij een bad, zodat het water afgevoerd kan worden. Dit is een product die nodig is bij baden.

Een badafvoer uit ons assortiment is altijd van degelijke kwaliteit. Hiervoor selecteren wij alle topmerken met alleen de beste producten waar wij achter staan. We zijn momenteel nog elke dag bezig om ons assortiment qua douchebakafvoer uit te breiden, zodat wij in de toekomst veel meer kunnen aanbieden, zodat u ook meer keuze heeft om uit te kiezen.

Vragen over een badafvoer

Meer weten over een Badafvoer uit ons assortiment, dan helpen wij u graag. Bel ons voor vragen over uw Badafvoer of over een van onze andere producten op 030 – 8771727. Of mail info@badkamerwarenhuis.nl en u krijgt in vijf werkdagen een antwoord. Ook bent u van harte welkom in een van onze showrooms in Utrecht, Ede en Surhuisterveen. Naast onze badkamerartikelen, bieden wij nog veel meer diensten aan, zoals:

  • Renoveren van badkamers
  • Vrijblijvende adviesgesprekken
  • Inspecteren van de badkamer
  • Opstellen van offertes

Het BadkamerWarenhuis is online en offline uw favoriete sanitair specialist. Kijk ook bij onze wastafelsbaden en tegels.