Bad Accessoires

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

5 artikel(en)

per pagina

Bad accessoires

Handige bad accessoires voor in uw badkamer? U bestelt ze bij het BadkamerWarenhuis. Wij zijn er voor al uw bad accessoires, andere badkameraccessoires en alles wat u nodig hebt voor uw sanitaire ruimte. Onze bad accessoires zijn altijd van een degelijke kwaliteit waar u jarenlange garantie van ons op krijgt. Hetzelfde geldt voor al onze andere artikelen waarbij garanties doorgaans beginnen vanaf twee jaar. De bad accessoires die u in onze online sanitaire winkel bestelt, hebben zelfs een garantie van maar liefst vijf jaar! En deze bad accessoires bestelt u bij ons voor slechts een paar tientjes. De bad accessoires die u op deze pagina vindt zijn twee verschillende badgrepen die ideaal zijn voor in uw badkamer

Bad accessoires: badgrepen

Eigenlijk zijn dit de meest essentiële bad accessoires voor in uw badkamer. De badgrepen bieden u namelijk houvast voor het in en uit bad stappen. Natuurlijk ontzettend belangrijk gezien de vaak gladde ondergrond in de badkuip en ook omdat u in water instabiel staat. De badgrepen die u bij ons bestelt zijn hiervoor ideaal. Enkele belangrijke kenmerken van deze bad accessoires uit ons assortiment zijn:

  • Stijlvol, verchroomd design
  • Stevig; mits goed bevestigd kunnen ze veel gewicht dragen
  • Uitstekende garantie
  • En levertijd van slechts drie dagen!

Vragen en opmerkingen aan het BadkamerWarenhuis

Wilt u meer weten over deze fantastische bad accessoires, dan helpen wij u daar graag mee. Ook wanneer u meer wilt weten over onze andere bad toebehoren, denk hierbij aan badkranen, badwanden en http://www.badkamerwarenhuis.nl/baden/badpoten. Bel ons daarvoor van maandag tot en met zaterdag op 030 – 8771727. Mailen kan naar info@badkamerwarenhuis.nl. Ook bereikt u ons direct online via de chatfunctie rechts onderaan de pagina. En u bent altijd van harte welkom om uw bad accessoires te komen bekijken en afhalen in onze showrooms in Utrecht, Ede of Surhuisterveen. Persoonlijk en direct contact omtrent al uw badkamerartikelen vindt u bij het BadkamerWarenhuis, uw sanitair specialist.