Zeeppompjes

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

5 artikel(en)

per pagina

Zeeppompje

Bent u uw nieuwe badkamer aan het inrichten? Dan is het belangrijk dat zelfs de kleinste dingen goed aansluiten bij de stijl van de hele badkamer! Zelfs iets kleins zoals een zeeppompje kan een verschil maken in een badkamer. Met een zeeppompje geeft u uw wastafel een mooie stijl mee. Zeeppompjes zijn natuurlijk als eerst zeer handig. U kunt heel eenvoudig zeep gebruiken, zonder dat u een standaard pompje uit de supermarkt moet gebruiken of een blok zeep moet gebruiken. Bekijk snel het aanbod online op badkamerwarenhuis.nl.

Verschillende varianten zeeppompjes

Wanneer u uw wastafel compleet wilt maken, heeft u natuurlijk wel een stijlvolle zeeppompje nodig. Er zijn verschillende varianten zeeppompjes beschikbaar. Zo kunt u onder andere een keuze maken uit de volgende varianten:

  • Vrijstaande dispenser. Zoals de naam al zegt is dit een vrijstaande variant, die u altijd overal kunt plaatsen waar u maar wilt.
  • Inbouw zeeppomp. Het inbouw zeeppompje kan aan uw muur worden vast gemaakt, zo hoeft u geen ruimte op uw wastafel te gebruiken.

Bij beide varianten is de keuze enorm. De zeeppompjes zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Zo zit er altijd wel een pompje bij dat perfect bij de stijl van uw badkamer past. De zeeppompjes in het assortiment van Badkamerwarenhuis zijn van het merk BWH Design. Dit is ons eigen merk. Hierdoor kunnen wij de prijzen laag houden, terwijl u toch een goede kwaliteit krijgt! Alle producten in ons assortiment hebben een lange garantietermijn, zo bent u verzekerd dat u altijd kwaliteit in huis haalt.

Ruim assortiment badkamerartikelen

Gaat u een nieuwe badkamer aanleggen, en heeft u nieuwe badkamermeubels nodig? Dan bent u bij badkamerwarenhuis aan het juiste adres. In ons assortiment vind u alles voor uw badkamer. Heeft u een nieuwe douche of wastafel nodig? Bekijk het ruime aanbod dan snel online, of kom langs onze showroom! Wij staan altijd klaar om u te helpen met de zoektocht naar de perfecte badkamer