Zeepdispenser

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

5 artikel(en)

per pagina

Zeepdispenser

Een zeepdispenser van het BadkamerWarenhuis is ideal voor in uw badkamer. Met een zeepdispenser uit ons assortiment haalt u een stijlvolle, praktische accessoire in de badkamer waar u lange tijd plezier van hebt. Daarnaast kiest u bij ons een zeepdispenser uit verschillende soorten. Deze zijn:

  • BWH Design Eris zeepdispenser chroom met wandbevestiging
  • BWH Design Eris vrijstaande zeepdispenser chroom (vierkant)
  • BWH Design Eris vrijstaande zeepdispenser chroom (rond)
  • BWH design Rumba 6 delige set (zeepdispenser incl. vijf andere accessoires)

BWH Design is ons eigen merk. Al jarenlang werken wij met de beste sanitaire artikelen en installeren we deze ook. Daarom hebben wij op een gegeven moment besloten om ook ons eigen merk op de markt te brengen. BWH Design staat voor hoge kwaliteit sanitaire artikelen volgens moderne, stijlvolle en tegelijkertijd praktische ontwerpen.

Waarom een zeepdispenser?

Een zeepdispenser is een fantastisch praktisch accessoires om te hebben. Deze zijn hervulbaar zodat u voordelig zeep kunt inslaan en uw investering zich uiteindelijk dubbel en dwars terugverdient. Ook is het veel praktischer om een zeepdispenser van BWH Design in de badkamer te hebben. Dat om twee redenen. Ten eerste hoeft u niet de hele tijd een zeepdispenser weg te gooien en in het vaak toch al kleine prullenbakje op het toilet. Ten tweede is een zeepdispenser dat u normaliter weggooit, ontzettend onpraktisch wanneer deze bijna leeg is: het laatste restje is altijd een probleem en het flesje is ook nog ontzettend licht en daardoor instabiel geworden. Een wat zwaarder model van BWH Design dat u bijvult, kent deze ongemakken niet.

Online bestellen

Het online bestellen van sanitair artikelen zoals een toiletborstelhouder, antikalk of spiegels is helemaal ingericht op uw gemak. Zo vindt u op de productpagina’s handige filters waardoor u uw sanitair snel hebt gevonden. Bovendien leveren wij uw bestelling bij u thuis! Vragen aan ons adres? Stel ze online of telefonisch: chat met onze medewerkers of bel 030 – 8771727. Of bezoek onze showrooms! Direct en persoonlijk contact voor uw sanitair vindt u bij het BadkamerWarenhuis.