Wasmanden

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

2 artikel(en)

per pagina

Wasmand

Bent u het zat dat de kleren door het hele huis verspreid liggen en dat de vuile was niet bij elkaar ligt? Dan heeft u een wasmand nodig. Met een wasmand kunt u heel eenvoudig alle vuile kleren verzamelen voordat u ze in de wasmachine doet. Bij Badkamerwarenhuis hebben wij verschillende handige wasmanden in het assortiment. Wanneer u een wasmand zoekt, is het natuurlijk wel fijn wanneer dit een mand is die goed bij uw inrichting past. In ons assortiment zijn daarom verschillende handige wasmanden te vinden in verschillende stijlen. Voor meer informatie bekijk snel onze website, of neem contact met ons op.

Mooie wasmand kopen

Wanneer u een wasmand zoekt, wilt u natuurlijk wel dat deze mand als eerste stevig is, zodat de mand goed zijn werk kan doen, maar u wilt natuurlijk ook dat de mand er goed uit ziet, en goed bij uw badkamermeubels past. Daarom vind u in ons assortiment verschillende wasmanden van het merk BWH Design in verschillende varianten. BWH Design is ons eigen persoonlijke lijn, met badkamerproducten van de hoogste kwaliteit, tegen de laagste prijs. In het assortiment zijn er 2 varianten te vinden, namelijk de vierkante wasmand en de inklapbare wasmand. De vierkante mand heeft een tijdloze uitstraling, en past daarom in vrijwel elke badkamer. De inklapbare variant is een erg handige badkamermeubel. Wanneer u weinig ruimte heeft in uw badkamer is het soms niet verstandig om een grote mand weg te zetten. Met de inklapbare mand kunt u heel eenvoudig uw was verzamelen, en daarna de mand eenvoudig opvouwen en weg stoppen.

Over Badkamerwarenhuis

Bij Badkamerwarenhuis kunt u terecht voor al uw badkamer benodigdheden. In ons ruime assortiment is een groot aanbod aan baden, douches, wastafels, toiletten en nog veel meer te vinden! Met ons ruime assortiment kunt u heel eenvoudig uw complete badkamer inrichten! Wilt u liever de mogelijkheden met eigen ogen zien? Kom dan eens langs onze showroom, wij staan altijd klaar om u te helpen!