Verlichting

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

12 artikel(en)

per pagina

Verlichting

Een bepalende factor in de sfeer van uw badkamer of toilet is de verlichting. Deze is bepalend voor de sfeer, daar het uw badkamer belicht op een bepaalde manier en vanuit een bepaalde hoek. Zo zijn er met verschillende lampen verschillende sferen te creëren. Een badkamer kan er zeker anders uit zien als deze met ander soort licht belicht is. Denkt u bijvoorbeeld eens aan het verschil tussen plafonnières en wandlampen en de invalshoek dat dit licht heeft. Andere contouren van uw badkamermeubels worden zo zichtbaar en dit is geheel afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

Soorten verlichting

Ook voor uw badkamer en toilet verlichting kunt u gebruik maken van ons uitgebreide aanbod, te vinden in onze webshop. Al deze verlichting is van duurzame kwaliteit en beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor TL verlichting of LED verlichting om details te creëren, maar u kunt ook kiezen voor standaard plafondverlichting.

Voorkeur verlichting

Welke verlichting het beste bij uw badkamer past is gekoppeld aan uw eigen voorkeur. Zo kunt u kiezen voor een sfeervolle gedempte verlichting waardoor de badkamer veel rust uitstraalt, maar u kunt er ook voor gaan een sterkere verlichting te nemen waardoor u juist makkelijk details kunt zien wanneer u gebruik maakt van uw spiegel. Door verschillende elementen te combineren kunt u een goede balans tussen beide vinden- alles is mogelijk met de verlichting voor uw badkamer en toilet die wij aanbieden. Bekijk ook onze andere accessoires.