TV en radio

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog

7 artikel(en)

per pagina

Met de gemakken van tegenwoordig willen we altijd en overal kunnen genieten van entertainment. Zo ook in de badkamer en op het toilet, plekken waar het doorgaans meestal stil is. Misschien kiest u er ook wel voor om een TV of radio te plaatsen in uw badkamer of toilet voor net dat beetje extra sfeer. Zo kunt u naar prettige achtergrondmuziek luisteren terwijl u onder de douche staat, of een film kijken terwijl u in bad ligt. Dit is mogelijk met de tv’s en de radio’s die wij voor u kunnen aanleveren. Deze hebben allemaal een waterdicht design en zijn dus goed bestand tegen de vochtige omgeven. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele kortsluiting of waterschade.

Soorten

Aangezien dit een luxe onderdeel is en uw badkamer of wc meteen een update geeft, is het belangrijk dat u de keuze heeft uit meerdere uitvoeringen. Zo zijn er ook bepaalde docking stations beschikbaar waar u uw mp3-speler of telefoon in kunt zetten, maar ook volledige tv’s en andere radio’s op maat.

Aanvulling in de badkamer

Wat uw voorkeur ook is, u hoeft zich niet langer te vervelen in uw badkamer en kunt met deze producten genieten van entertainment wanneer u dat wilt. Voor het complete aanbod kijkt u in onze webshop en mocht u andere voorkeuren hebben dan horen wij die graag.